Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Silva schneider DSR 210

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member suteu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Silva schneider DSR 210

ca telecomanda,cumpara tipul telecomanda universala JOLLY LINE, UNIVERSAL 4, este italiana, are mai multe variante, printre care si o varianta cu conector usb pentru gasirea oricarui cod la orice fel de aparat cu ajutorul calculatorului, costa intre 40 si 80 de lei.eu am luat-o aici in medias de la supermarket trident! se poate sa fie si la alte retele de supermarket! eu am modeul universal 4, merge la 97% din aparatele electronice!
    cat despre receptor, cum au zis si alti colegi mai jos, ia mai bine recetor din gama actuala de receptoare ,au suport software, nu sunt asa scumpe. si eu am receptoare din acestea din austria si germania, dar sunt slabe si total depasite! schaub lorent, hb si altele!

greu gasesti informatii despre aceste aparate, ele sunt fabricate in fabrici coreene de fapt, asa ca trebuie mai intai sa afli adevaratul producator ! un site util este satellite heaven sau asa ceva, din germania, parca! acolo gasest numele astea false cu trimitere la adevararul producator!
    Last edited by suteu; 13-07-09 at 16:12.
    suteu