Am avut o discutie intre moderatori si am cazut de acord sa lasam electronicele si componente PC, daca nu sunt magazine mascate in spatele anunturilor.
Dislikes: 0
Rog un moderator sa analizeze ceea ce sa postat ,e clar ca ptr unii este interzis a posta la ,,Vanzari,, sisteme audio de orice fel ,oare sistemele audio auto fac parte din ligheanele satelitare?
P.S. pacat ca nu se mai poate da reply la acest ,nu este frumos a te lua de unul si altul ca isi vinde una si alta si pe altii nu ,oare aceia au ceva in plus decat noi cei ,,batuti de soarta,,?
Oare defuzoarele se pot folosii pe post de antene de satelit?
Iar regulile acelea daca tot nu se respecta ,mai bine sa se scoata sau sa se revizuiasca un pic,dar nu stiu ptr cine .
Am avut o discutie intre moderatori si am cazut de acord sa lasam electronicele si componente PC, daca nu sunt magazine mascate in spatele anunturilor.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Esti magar! daca ai ceva personal cu mine imi spui in fata nu te comporti ca o zdreanta....
,,andres,, este cel care mi sa adresat cu astfel de vorbe ,domnul andres ,te rog sa iti revizuiesti comportamentul ,eu nu am facut aluzie la ce vinzi tu in special ,ci am atras atentia domnilor moderatori asa ca te rog frumos sa iti retragi cuvintele, asa ceva nu permit nimanui sa imi vorbeasca