Page 8 of 10 FirstFirst ... 45678910 LastLast
Results 106 to 120 of 145

Thread: SkyStar 2 (Partea II) - intrebari frecvente

Golden Member Sunt_Oltean74's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ajutor instalare pe pc un skystar 2 usb hd ci l-am primit fara cd de instalare.Am descarcat dupa tehnicsat driver-ul si softul dar nu se incarca driver-ul trebuie pus pe un cd ?
    Am nevoi de ajutor sunt novice in asa ceva

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

cum adica nu se incarca?prima incearca sa instalezi aplicatia,dai restart la pc,iti da sa instalezi driveru,dai din nou restart

sau instalezi driveru direct din device manager

pe cd e usor ca ti da autoinstal,asa daca il ai salvat pe pc trebuie sa l instalezi manual,iar la driver trebuie sa i dai calea spre driver
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Golden Member Sunt_Oltean74's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am incercat asa si tot nu imi gaseste driverul ,posibil ce am descarcat eu nu este bun?

laleauaneagra@ imi poti da un ajutor sa intri tu cu teamviwer la mine in pc sa vezi daca este ok ce am descarcat te rog

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Question Skystar 2

Intrebare. Oare, se mai poate receptiona ceva cu placa Skystar 2, astazi 17 12 2012, pentru ca eu am incercat si nu am reusit mai nimic, in sensul ca pe Astra 19,2 mi-a mers 3 posturi radio si vreo 3 tv. Nu mai m-am "jucat" cu instalatia asta de vreo 3 ani si cred ca am cam uitat unele chesti !!! Chiar si citind pe forum la aceasta sectiune si urmand pasii (depasiti si prafuiti), tot nu m-am descurcat. Cred ca santem tot mai putini cei care mai scormonim, pe sectiunea aceasta !!! Sau cei care nu se descurca ???

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Poate ai zapada in farfurie

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Red face

Nici chiar asa. Nu zic ca nu sant cam novice, dar la asta cu zapada s-ar gandi si nepotelul !!!
    Last edited by delta2k2; 17-12-12 at 15:51. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Mie imi functioneaza fara probleme.

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk HD
    muta sobolanu` de aici

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Inseamna ca nu am facut eu bine ceva. De aceea am pus intrebarea cu data 17 12 2012, pentru ca ma gandeam ca in trecut a functionat, iar de acum mai merge doar asa de generic !!!???
    Last edited by delta2k2; 17-12-12 at 15:51. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Standard RSP member Swerige's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Placa SkyStar 2 functioneaza si in ziua astazi destul de bine, eu sunt multumit de ea. Trebuie avut grija ca sa ai semnal cat mai bun, playerul pe care-l folosesti sa aiba lista de transponderi actualizata. Eventual poti incerca mai multe playere. Succes!

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Multumesc frumos de informatie. Asta ma linisteste sa aud ca functioneaza, pentru ca, aducandu-mi aminte de ea ca o am, i-mi era ciuda sa o stiu in pauza. Se pare ca ai dreptate cu semnalul, pentru ca pe alt satelit nu prind nimic. Cred ca din cauza unei furtuni care a fost asta vara, mi-a miscat "farfuria". Maine cred ca o sa am timp mai mult si in functie de sfaturile de pe forum, la sectiunea "instalarea antenei" sa incerc sa o aduc la adevar. Nu am mai incercat nici o data, montajul facandu-l un prieten cunoscator in domeniu, care s-a stabilit in Australia. Sper sa reusesc ceva !!! O zi buna tuturor !!!
    Last edited by delta2k2; 18-12-12 at 13:39. Reason: Regula 12 : Quote inutil

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Asta am crezut cand ti-am zis sa cureti zapada din farfurie, lipsa semnal, dar am crezut ca farfuria este strasa ferm pe tzeava , tehnic nu ar trebui sa ti-o mute un vant.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Scuze !!! Intradevar, asa ar fi trebuit, dar se pare ca s-a miscat destul, cat sa pierd aproape total semnalul. Acum incep de la inceput cu totul.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Unhappy

Am reusit sa reglez antena pe Astra 19,2 E am semnal 73%. Am reinstalat driverele (4.6.0.9999 de pe Technisat) de la placa Skystar 2, am instalat Prog DVB 6.91.4Std, am intrat in Setup4PC, in Transporder Management, Search&Scan si nu a reusit sa i-mi scaneze numai transporderul 12421 pe care am 5 programe Tv si 3 radio (3sat, ZDF, Kika etc) pe care le receptionez bine, zic eu la 73% semnal. Cu alte cuvinte, m-am reintors de unde am plecat cu specificarea ca am castigat ceva la semnal !!! Am uitat sa spun la inceput ca in vara am cumparat un LNB universal nou din magazin, pentru ca am crezut ca cel vechi este de vina, atunci, in vara m-am lasat pagubasi !!! Acum am zis sa reincerc din nou, cu ajutorul forumistilor, poate ca o sa reusesc !!! Sa fie oare problema de hardware sau de soft cine stie !!!???

Standard RSP member roderttam's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Sa zicem ca antena e o.k. caz in care nu mai e nevoie de Setup4PC ba chiar incurca,deci trebuie sa fie inchis inainte de a lansa un player.Apoi nu ai zis ce rev. e placa fiidca e important -rev 2.6 merge bine cu 4.4.0. si preferabil Progdvb din seria 4.Progdvb e un player bun,dar cu ceva probleme pt incepatori de aceea recomand inca celebrul Altdvb si Smartdvb.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile

Multumesc !!! O sa incerc si sfaturile acestea si o sa revin. O zi buna !!!

---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 13:15 ----------

Nu reusesc sa dau de TS440 si ce am eu cd ce l-am primit cu placa este driver vechi 4.2.1. Am incercat si cu acesta, dar tot nu merge !!!??? Cred ca las tot balta pana dupa sarbatori ca deja m-am saturat de toate problemele astea. Va doresc tuturor "Sarbatori Fericite" !!!

Page 8 of 10 FirstFirst ... 45678910 LastLast