La ce cartele te referi?Originally Posted by stefyb67
La ce cartele te referi?Originally Posted by stefyb67
cu o interfata pheonix poti viziona max fara probleme, daca ai cartela in ea. din cate am inteles merge si focus. pentru restul providerilor e mai complicat deoarece mai ai nevoie si de alte date.
digi nu face imperecherea decit cu recv lor.treaba e cu pini
Scuze, nu stiu sigur daca cu Pheonix incarca cartele (funcard)prietenul meu dar stiu sigur caci cu ea vedea max cu ss2 si card original.salut.Originally Posted by vid30
treaba e cu rsa si bkOriginally Posted by laleauaneagra13
Mi-am adus aminte; se poate conecta SS2 la tv? sau poti urmari programele doar pe monitor? Spaniolul :wink:
ss2 la tv nu se poate conecta. daca ai o placa video cu iesire tv/out, atunci poti viziona programele pe tvOriginally Posted by spaniolul
si pe asta de unde o iau? si cum se face conexiunea? la fel ca la ss2? adica se pune intrun slot gol? Spaniolul :wink:Originally Posted by snow
majoritatea placilor video vin cu tv/out. iesirea se face de foarte multe ori prin svideo. ce placa video are pc-ul tau?
Salutare sunt "new user" , am ss2 si sunt relativ multumit, dar...ca orice roman ..vreau mai mult, lol.
as avea cateva intrebari pt cunoscatorii din domeniu:
1. amm senzor la telecomanda ss2 dar nu este pe usb ci in portul serial
de mers nici nu se pune problema(oricum "am tras-o momentan pe dreapta)
2. ce sanse sunt pt decodari programe criptate in conax?
3. am tot auzit de linii Gbox . ce dreaq sunt alea? ce sa fac cu ele? si unde se pun?, de unde le procur?
4.de ce nu merge diseq pe ss2 pt 2 lnb-uri( am pozitionat pe sirius si hotbird) nu merge decat hotbird
scuze pt ploaia de intrebari dar tre sa le descurc cumva!
ms anticipat Salutare.
sal
acuma eu iti raspund din punctul meu de vedere asa ca nu vreau reply la postul meu ci fiecare sa isi spuna parerea
1 nu stiu ca nu folosesc si nu ma intereseaza
2vrei cam multe dintrodata=nici unu
3 din nou vrei un pic cam mult,o linie gbox iti rezolva problema nr2 dar aici trebuie sa intri pe chat sa primesti o linie si pe urma mai vedem
4 as vrea te rog sa dezvolti putin ideea ca eu am inteles multe si nu vreau sa dau vreun raspuns aiurea
nu am fost deloc ironic tiam raspuns scurt si la obiect
Am un diseq pt 2 lnb-uri "mini diseq" , l-am selectat in progdvb ca mini diseq, am pus pe fiecare lnb cate un satelit, hotbird respectiv sirius si ...nimic. hotbird merge perfect, sirius ..pauza .Am transpoderii scanati anterior (manual pe cate un lnb in parte) si m-am asteptat sa mearga si hotbird si sirius , dar pe sirius nu am semnal.
salut, vreau sa va rog sa-mi spuneti ce sa fac ca sa-mi mearga subtitrarea la Mytheare pe posturile gigifilm.Daca conteaza am Skystar 2
va multumesc,