Results 1 to 9 of 9

Thread: Instalare Digi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Instalare Digi

Fiind in oras e posibil sa-ti vina mai repede,pe sate stau oamenii saracii cu lunile ca nu se deplaseaza pentru o singura instalare sau din motive necunoscute.
    Pe cel de la Dolce nici eu nu l-as crede,dar s-a inspirat bine,informatia e reala in unele zone.Intreaba pe cineva care si-a pus Digi in zona ta de curand sau poate e cineva pe forum.
    :

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Am vorbit la faimosul call-center, cand am intrebat cat dureaza mi-au raspuns ca daca nu apare nimeni in termenul contractual ( 15 zile ), sa fac o reclamatie la ei

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Deci daca te grabesti apeleaza la Dolce,daca vrei neapart fotbal de la Digi trebuie sa stii ca e nesigur momentul instalarii.Asa e la ei.
    :

Standard RSP member malefycu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pot sa iti spun cum am facut eu:
    In primul rand te duci la o caserie DIGI si ceri o lista cu instalatorii autorizati cred ca sunt in jur de 40 pe bucuresti,te apuci si suni pentru o programare cat mai devreme incerci la mai multi,apoi cu doua zile inainte te duci si cumperi echipamentul(nu trebuie sa spui instalatorului ca nu ai echipamentul ca nu o sa iti faca programare),in acest fel castigi si cele aprox 3 luni gratuit daca alegi sa cumperi echipamentul.
    Spor la treaba.......
    VU+Duo,DREAMBOX 500s,offset 0.90m,NAS Airlive 1Tb

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Mersi de incurajari, dar agregatele sunt deja cumparate, am pierdut pana acum un sfert din sezonul de MotoGp ( liga lu' Militzica ma intereseaza, dar nu in asa hal ), pe internet nu prea se vede ( viteza orange nu ma ajuta ).
    Daca apelez la un "neautorizat", sau autorizat, dar pe banii mei, cam cat ar putea costa si care sunt riscurile ( garantii, probleme tehnice )?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

MotoGP nici nu a fost accesibil abonatilor ieri la calificari,probabil nici azi nu va fi si nici nu se stie de cand va fi.Cine il vede nu il vede pe baza de abonament.
    Poate se gaseste cineva din zona care sa te ajute.Cand ai cumparat echipametul?Ai luat cumva receptor simplu sau dublu?
    :

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Chiar daca am gresit ( o recunosc, ma caiesc si promit ca nu mai fac ), am luat dublu, ca nevasta si soacra sunt firi romantice si nu suporta emisiunile cu motoare, masini si pescuit, la care ma uit cu fiu-meu de 3 ani! Avem aceiasi minte amandoi