propun ca sa fie introdus si Focussat Moldova la dth Romanesti cu toate ca nu e chiar romanesc dar se pare ca merge si pachetul din Moldova in sharing cu toate ca se spune ca e imposibil eu chiar il vad in sharing cu ccam.Nu am altceva in plus decat un receptor dreambox 500 si ccam 2.10 si gemini 4.5 dar totusi nu imi pot da seama cum de merge ca nu am cum sa vad de la cine vad pachetul ca sa pot sta de vorba cu el sa vad ce aparatura foloseste si el ptr decodare.
E ciudat ca norma de codare a ramas pe galben. In mod normal ar fi trebuit sa fie pe verde cum e in a doua fotografie.
Ce linii de prio are pe focus moldova?
Am incercat si eu,atat aseara cat si acum,desi am destule linii in cfg-45 si peeri buni in dist.1-2 tot nu deschide...
ca o chestie ciudata sau poate fi catalogata altfel eu nici nu am ccam prio ,ccam providers si ccanm channel info poate din aceasta cauza si merge sa vad programele astea.
cccam info si providers nu au treaba cu decodarea insa prio ar putea fi cheia![]()
si atunci inseamna ca ccam decodeaza mai bine fara prio?sau prin asta se intelege ca prio nu are un rol asa de mare in decodare?spun asta ptr ca Mesteru desi are linie de la mine el avand si cccam prio si toate celelalte el nu vede nimic din programe si eu fara reusesc sa vad nu numai programele moldovenesti ci pe toate celelalte programe in sharing fara probleme si chiar se deschid destul de repede si merge si ccam fara sa se blocheze.
Regula 12.
cel mai bun prio, este ordinea liniilor, si blocarea cardurilor la peeri de la care vrei sa nu ia.
Exemplu:
vezi ca merge bine de la 2-3 lasi 919 doar de la acei peeri..
pui liniile in ordinea in care vrei sa ia..
cccam , ia liniile ca o lista ACL, verfica prima, are decodeaza, daca nu trece la urmatoarea...
e greu ca trebe totul testat manual. dar dupa ce rezolvi e super bine, si nu incarci dreamul cu prio, etc..
PS: o sa testez si eu disesca Focus MD...
Last edited by zmeura; 07-07-09 at 10:56.
Vreau si eu focus moldova...![]()
am incercat si eu , am cateva linii de unde deschide ( se inverzeste iconul conax ) dar ecranul este negru . am testat fiecare linie in parte de unde primeam carduri conax si acelasi rezultat iconul se face verde apare linia de unde decodeaza si ecm time dar ecranul este negru .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
si la mine dureaza cateva secunde pana deschide poate chiar 1 minut dar dupa ce deschide merge fara probleme dar daca trec pe alt program se blocheaza si trebuie sa mai astept iar pana incepe sa decodeze.
si oare chiar dintre toti care avem linii de sharing nu mai merge la nici unul ? cine are linii multe sa comute pe un program si sa-l lase cam 3-4 minute pe acel program sa vada ca poate pana la urma ii deschide si lui camul.
eu am testat mai multe linii separat , carduri conax in hop3 dar acelasi lucru la toate se inverzeste iconul de conax dar ecranul este negru ... am testat si cu si fara cccam.prio . este ceva dubios
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Eu am lasat 10 minsi tot nu a deschis....