sper sa baga si NDS...
11012 V 30000-3/4 TVR HD DVB-S2 - 8PSK MPEG-4/HD Criptare Deltacom
Bulgari HD au simulcript Deltacom si I*deto 2
Dolce TVR HD criptare Deltacom.
DM 920 UHD, Emme Esse 1,25, TBS 5520, 5590, 5927.
...astia de la dolce chiar o iau in serios cu HD-ul bravo cinste lor!
ceva noutati legate de hd?
am vazut oferta de pret pentru pachet si box, dar nu si data oficiala (se spune ca va fi de la 1 august)
Data oficiala deocamdata nu se stie. Am o sursa de incredere care lucreaza la depozitul central din Bucuresti de unde este aprovizionat si tot sudul tarii.
Aici nu a ajuns niciun receiver HD, deci nu cred ca au intrat in tara inca, posibil nici nu s-a facut comanda pentru ele.
1 aprilie suna bine dar ma tem ca si acest termen va fi depasit.
1 aprilie??????2010 ????
De unde a venit data asta?
Regula 12.
Nu mai luati de buna orice afirmatie! Nu stiu cum e treaba in depozite, dar receiverele ptr Dolce HD exista, branduite, in teste, etc.
Last edited by zmeura; 16-07-09 at 20:39.
The quieter you become, the more you are able to hear...
se stie ceva de codare? si de posibilitatea utilizarii cardului in alt receiver?
..nu se spune cind se va da drumu oficial , pentru ca sunt probleme in sistem. se va folosi tot sistemul videoguard(nds), alta implementare costa.cind va fi gata se va da drumu imediat(pentru ca trebuie scosi bani din investitie).despre asa zisa sursa din romtelecom de la aprovizionare, nici nu au habar ce au pe stoc , pentru ca nu sunt in domeniu si pot face deosebirea dintre SD si HD .la cum sunt tzinute echipamentele care curge apa din ele, ca le tin afara si ploua pe ele.....
Sursa asta din Romtelecom nu e chiar asa de batut in cap cum crezi tu. Daca aceste receivere au ajuns in tara as vrea sa vad si eu niste fotografii sau un nume de fabricant, sa-l caut pe net, sa le vad si eu cum arata. Afara in ploaie sunt tinute materiale care nu sunt afectate de vreme, nicidecum echipamente electronice.
1 august suna bine ...
Nu ti se pare ca vrei cam multe? ai deja datele despre HD la dolce,frecventa,satelitul programele ce sunt in teste etc. cat despre partea technica-receivere cand vor fi distribuite la utilizatorii finali vei avea si foto cu ele,iar ca info; nu poti face NIMIC altceva cu ele decat sa vezi programele DOLCE in SD si HD!!
Bravo, uite ca de data asta treaba suna promitator!
Intrebarea capcana insa este: Stiu acele 2 receptoare ce este acela NDS sau nu stiu?![]()