Results 1 to 15 of 15

Thread: Probleme Hdd extern

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Probleme Hdd extern

Foloseste asta Paragon Hard Disk Manager:
    http://www.paragon-software.com/home.../download.html

Si verifica macar daca il vede bagat in USB. Iti apare sau sageata jos langa ceas, sau uitate in device manager.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Multumesc @snow si @resofty !
    Pina la urma s-a rezolvat . La inceput nu-l vedea nici Paragon-ul . Am tot schimbat intrarea USB si pina la urma l-a vazut dar n-am putut face nimic ca aparea la orice comanda " error on hard disck drive 2 has ocurred " . Am tras eu concluzia empirica ca nu s-o fi formatat complect asa ca l-am cuplat la IPBox si l-am lasat vreo ora . Cind l-am cuplat la calculator Windows-ul l-a recunoscut si am putut sa-l formatez . Oricum o nota proasta pt. IPBox !
    DM 800 (clona ) ; 1.9 Al ; si altele

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ipboxul e pe linux si-ti va formata in majoritatea cazurilor stickul. Iar pentru ca formatarea sa fie fara probleme, implica ca el sa fie preformat in fat si neaparat safely remove cand il scoti de pe pc. Altfel apar probleme

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@snow stiu astea si sunt perfect de acord . Am spus ca este un punct negru pt. ca ti-l formateaza fara sa te intrebe si sa-ti ceara confirmarea .
    DM 800 (clona ) ; 1.9 Al ; si altele

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

pai si chestia cu "formatarea impusa" , se intampla pe orice imagine ai instalata pe Ipbox ?

cam "neortodoxa" aceasta procedura impusa , pe kathy nu este asa indiferent daca folosesti imag. originale , aaf clasic sau aaf e2

chiar pe ultima vers. de e2 aaf aparuta luna asta (iulie) imi recunoaste ambele partitii de pe un hdd de 320gb formatat juma-juma ntfs si fat 32 , putand rula orice film atat de pe ntfs cat si de pe fat 32

prb. ramanand in continuare cu imposibilitatea afisarii subtitrari la filmele .avi

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by kuki222 View Post
    Multumesc @snow si @resofty !
    Pina la urma s-a rezolvat . La inceput nu-l vedea nici Paragon-ul . Am tot schimbat intrarea USB si pina la urma l-a vazut dar n-am putut face nimic ca aparea la orice comanda " error on hard disck drive 2 has ocurred " . Am tras eu concluzia empirica ca nu s-o fi formatat complect asa ca l-am cuplat la IPBox si l-am lasat vreo ora . Cind l-am cuplat la calculator Windows-ul l-a recunoscut si am putut sa-l formatez . Oricum o nota proasta pt. IPBox !
    Daca mai ai probleme de genul asta (si nu te intereseaza date de pe el), conectezi device-ul la computer, bagi un CD butabil de Win, butezi pe el si formatezi orice divice cum vrei.