Bomba nu mai reflecta ..cand e vb de minusuri![]()
Azi abonatii extra 2 s-au trezit cu Nota 10 pe : RTL Klub,CoolTv si Film+.Bineinteles din nou fara nici o antentionare sau informare a abonatilor,aflii ceva doar daca iti toci minutele la serviciul clienti.Dar sa nu uitam ca au mai iesit doua programe din acest pachet care nu s-au mai intors dar abonamentul a ramas la fel.
Cam astea sunt probleme care le macina nervii abonatilor.Multi se sictiresc si trec la concurenta,nu spun care ca se trezesc unii sa vada interese ascunse,etc.
:
Bomba nu mai reflecta ..cand e vb de minusuri![]()
Eu sunt in zona cu minoritati si stiu,oamenii (mai ales femeile) sunt extrem de suparati.Fara RTL Klub e mai rau decat daca le tai la romani ProTv,ei se uita la filme si seriale in special pe acel program,un fel de ProTv+Acasa+emisiunile cu scandal de la Antene,B1,KanalD,etc adunate intr-un singur program.
Pe mine m-a sunat soacra-mea si mi se plangea si imi dau seama cum se plang toate vecinele ei.
PS:Oare sa incerce un Echosmart?Sau Opticum?![]()
Last edited by zmeura; 03-07-09 at 18:29.
:
Propune-le un dreambox.![]()
Asta de la Akta au rezolvat pe probleme foarte usor...si daca platesti si daca nu platesti pe abonament...merge non stop pt cel putin 3 luni!
Zmeura spune la rudele ca pune focus sat acuma au si pe RTL care te intereseaza....De data asta au pus si un canal ca lumea pe history!
Am glumit,baieti.Oricum daca situatia dureaza pun mana,ii ajut si ma descurc ca sunt mare,am buletin.
Problema e ca totusi mai sunt/suntem si abonati digi si va spun ca prin judetele Har-Cov-Mur-etc au multi abonati tocmai pentru pachetul extra 2 pe care ei il neglijeaza.Pana acum 1 an nu prea vedeai alte antene inafara de digi.Oamenii astia au antene parabolice de pe vremea impuscatului si nu mai zic de dupa revolutie,dar cel mai important e ca ei au fost printre primii lor abonati,sunt fideli mai ales pentru oferta bogata si foarte buni platitori.Am cunoscuti care se plang,cei din orase il mai au pe cablu dar cei de pe la sate nu au internet sa acceseze okazii.ro.
Probabil "binefacatorii" isi vor spori afacerile,eu zic sa faca caravane prin sate.![]()
: