de abonament zic ca de aia ma stresez ca doar il platesc
Daca treci prin Basarabia dupa lumina iti merge,daca vrei pe abonament nu prea cred.Pe abonament se scot programe,nu se introduc.
Nu va stresati pe program ca nu are nici o vina.Sunt iubitori de sport care il vor aprecia si eu sunt multumit ca au scos un program la care m-am uitat in 3-4 ani (nu mai stiu cat exact) cam 5 minute in total.Daca si la asta ma voi uita tot atat pentru mine e indiferent.Doar spuneam ca a aparut si mai exact unde,atat.Cat de vizonat va fi vom vedea.
:
de abonament zic ca de aia ma stresez ca doar il platesc
In principiu las ca e bun.... nu strica inca un program de sport...
Momentan este in teste, din aceasta cauza nu poate fi vizionat in ' conditii normale" doar daca ai ceva mai anormal poti sa vezi promurile care se repeta.
nu inteleg de ce sunteti carcotasi ( doar pentru ca este la Digi ? ).
Din cate se pare au luat campionatul Spaniei, Germaniei si o sa dea si din liga lui mitica.
Eu cred ca o sa faca ceva audienta si desi sunt si alte alternative sa te uiti la aceste meciuri multi vor prefera comentariul in romana.
Startul emisiunilor şi transmisiilor sportive va incepe in data de 1 august, odată cu startul noii ediţii a Ligii I. sursa http://www.gsp.ro/gsp-special/media/...ie-145328.html
Si eu zic ca o sa fie un program mult mai bun decit gsp,dupa cum zic ei in videoclipul de prezentare,o sa vedem liga spaniola,bundesliga si liga 1(asteptam italienii) plus ceva motorsport,toate astea bineinteles doar pt cei interesati,eu unul le urez![]()
De asemenea, are si drepturile pentru Campionatul mondial de Motociclism, Moto GP.![]()
dm800hd, T90 39E-28E-23E-19E-16E-13E-9E-5E-1W , 37LH4000, Logitech Z-5500 Digital
Cracotasi nu suntem noi....dar digi!Face 10 canale de sport din care nu este in stare sa trasmite absolut nimic.La vara trecuta a fost cu GSP tv 1,2,3!Care dupa putin timp a ramas cu unu din care nu are ce sa trasmite afara de liga romaneasca...Tot saptamina arata numai porcarie...Acuma face pe digisport romania!Care de fapt nu inteleg de ce nu vrea drepturi care a platit sa il trasmite prin GSP TV si face un nou canal?
Azi de la 19:30 se vor transmite antrenamentele de la Laguna Seca - Moto GP - LIVE
Sa-i dea drumul ca oricum nu ma uit.Mai ales la antrenamente la nustiuce.Poate daca era si un roman pe acolo,dar asa ....
:
Regula 12.
aseara pe la 1p.m a fost o transmisie live era cu motoGP ...nu erau comentatori>>>sunt curios dak acum o sa fie sau doar o sa transmita pe direct![]()
Last edited by zmeura; 05-07-09 at 09:14.
La aceasta ora transmisie in direct MOTO GP.
din cate am inteles pentru abonati Digi ,Digisport va vi disponibil din 23 iulie . Acum ramane de vazut daca exact din 23 sau dupa![]()