-
Standard RSP member
digisport
a inceput testele digisport Hungary 12.607 H 27500 in locul GSP2
-
Membru de onoare
Re: digisport
Cu toate ca nu ma dau in vant dupa fotbal,nu pot spune decat "sa-i tina cel de sus cat mai mult in nagra 2".
-
-
Membru de onoare
A intrat si Digisport Ro in loc de Sport Klub Ro.
Viata lunga ...... in acelasi sistem de codare.Ambelor.
-
Da, pe Tp 12528 / H / 27500 / FEC 3/4.
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
la mine nota 10,gsp 1 a disparut de pe al doilea rec sa i f..t de cretini,ca eu altceva de lucru nu am decat sa scanez si sa salvez tampeniile lor
-
Standard RSP member
Voi chiar nu v-ati saturat de canale de sport? F**k them all!
-
Membru de onoare
Eu nu m-am saturat ca nu ma uit la ele,trebuie doar sa stiu ce modificari sa fac undeva,cand apar canale noi.
Ma bucur ca au scos Sport Klub ca sa introduca noua inventie,deja era prea de tot cu atatea canale de sport,fiecare transmite cate un campionat de fotbal,ba din Argentina,ba din nu mai stiu ce tara.Urma sa mai apara unul cu campionatul din Bangladesh si eram cei mai tari din Europa!
-
inca un k@k@t de post....Nu inteleg care e diferenta din GSP TV si Digi sport...
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER
-
-
Member
Beginner

Originally Posted by
dic_star79
Sigla este de tot ......
la mine nu apare nici-o sigla,doar :"nu sunteti autorizat sa vizionati acest canal" in rest tot ecranul e negru
-
Tu esti norocos scapi de k@k@t imputit care se numeste Digi sport!!Acuma serios nu pierzi si nimic arata toate ziua un clip cu ce o sa arata si cam atit.
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER
-
vad ca si eu sant un norocos de nota 10
-
Daca sunteti suparati ca nu puteti sa vedeti pe digisport va fac eu un video si il urc in youtube!Voi trebuie numai sa il descarcati si puneti sa face repeat singur.Dupa aveti pe nou canal lui digi ...
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER
-
pai eu nu prea inteleg de ce la unii merge si la altii nu,in rest fac ceva pe el