cum as putea prinde aceste canale?
cum as putea prinde aceste canale?
Poate (deci numai poate) cu antena de peste 3m.
:
unde e locatia ta?
Piatra Neamt
Iti spun eu; e din piatra neamt si viseaza sa fie cu o secunda mai rapid decat casele de pariuri.
Last edited by sorin8m; 26-06-09 at 19:38. Reason: Rog frumos fara atacuri personale
@zappa GRESIT ! ai fost foarte dragut si iti multumesc ca mi-ai raspuns pe rdi dar nu trebuie sa faci misto . Intradevar pentru casele de pariuri imi trebuie dar nu pentru a fi in fata lor cu o secunda ci pentru a avea delay-ul care il au si ele ,astfel elimin factorul de risc pe care il suspecteaza pariorii si anume ca ei speculeaza lansand ofertele de pariere cu un delay fata de eveniment - pariorii valideaza practic pariul cu 1-2 secunde dupa ce punctul respectiv a fost marcat . Mai bine fa comentarii pe tema topicului ,nu te lansa in afirmatii despre texte din forumuri care exprima anumite lucruri iar tu transmiti aici cu totul altceva fara sa te roage nimeni si pe deasupra si false.
Last edited by crossing; 26-06-09 at 18:46.
BBC One - East (West)6903BBC One - South West (Channel Islands)6904BBC HD6940
BBC HD broadcasts use the DVB-S standard as do all the other BBC satellite services. At some point in the future, the DVB-S2 standard will be used, but no date has yet been fixed for this transition.
Astra 2A (28.2° East)
Transponder 13
Frequency: 11.95350 GHz
Horizontal polarisation
Symbol rate: 27.500
FEC2/3
Este adevatat ,ai nevoie de o antena uriasa ca-sa poti receptiona...dar
poate te ajuta ASTA sa te informezi mai bine....
ET 9000-Numarul 1-Clarketeck 5100C+
DreamBox 8000 HD-PVR And dreambox 800 Hd
Skystar USB 2HD CI-ss2- topfield5000pvr+Stab120
+ cateva zeci de conserve,Camuri ,Carduri!...and more....
PS3 +HDD 1 Terabite 100 Games
In principiu pentru o receptie perfecta in orce conditi meteo iti recomand un prime focus de 6m,costa undeva la..25000E!!