Lnb triax a ajuns pe drum. Vine prin OTP post. Maine cred că ajunge in București la mine prin curier DPD sau care o fi.
Am fost astăzi la dipol să îl caut pe nenea ăla de pe tehnic sa vorbesc Tet a Tet despre inverto pll și inverto High gain. Mi sa spus că inverto pll este unul normal doar că e stabil fata de celelalte ce fug in frecvență cu anii 1-4mhz. Gain are fix normal de 55db. Deci ori că zic lnb de boom ori că zic daxis ori că zic inverto cu flansa... Toate sunt o apă plus pământ.
Lnb de gain este special conceput pentru trecere prin motor sau diseq să aibă continuu semnal sus și calitate mai mare. Deci același lucru ce ziceam mai jos.
Daca unii spun că si2166 este de top alții din invidie spun conserva mie sau la cei ce le permit pe teren că e slab. Altora gen dingo cu același 2166 nu au tupeu sa ii zică că lnb nu face receiverul e conserva și de duzină.
Bre... Ori facem ceva și concepem ceva ori stam la bârfă la înjosit receivere și lnburi.
Eu unul vreau sa fac recepții..
Nu mai dați explicații la ce nu aveți că nu îmi fuge sau licăre ochii și nici nu mă coafeaza.
Doar nu am ajuns noi care ne pasioneaza recepția sa vorbim cu fabricantul.... Hai sa din realiști. Mai ales sa ne facă pentru gustul nostru un lnb. Curcile vor cred când caii vor să învețe să mănânce ovăz.