Corect. Nu am ce sa obiectez. Montura polara trebuie văzută de ce nu inclina lnb pus pe 0 când îl duc spre ex la 52 de grade. El rămâne tot drept.
Iar că lnb ce sa mai incerc? Dă-mi o idee te rog. Nu mă laud și nu laud dar am luat lnb cel mai scump de top pentru parabola. Mă costat de mă rupt în 2. Nu exagerez dar astea de 70db sunt după 120 lei unde mai pui că nu vin cu aliexpress standard shopping ci mai degrabă cu yun express. Alti 20-25 dolari în plus.
M-am dus la alvarez când avea magazin pe lângă Giulești. Mi-a arătat doar un singur lnb care cică era de calitate și avea doar lamela verticala. Apoi a scos cele de top lnb alea inverto pro cu flanșă. Am luat și de la nea Nicu un lnb cu doua ieșiri.... Până acum numai echivalentă lu lnb de Orange ăla cu cap galben sau roșu și boom. Și nu fac mișto sau aluzie. Sunt o apă și un pământ. Zici înverto pro te gândești că se poate lăsa spre 60db gain dar de unde... Deci tragi apa.
Lnb asta High gain mi la recomandat unul din prietenii mei care a venit și mă pus pe butuci că doar cu el vedeam 10970v de pe badr. Ce aveam eu până să îmi arate vedeam recepții normale Palestina mbc etc etc...
Nu e antena mea cea mai proasta aia de 1.5m dar e buna că văd rușii cu ea. Nu sunt chiar așa de delăsător. Dar gândiți cei ce îmi citiți ce scriu... De fiecare data când mă duc la antena o reglez ba din montura ba din lnb sa fiu sigur că storc maxim din ce poate.
Nu am fost un om care sa nu mă atragă satelitul dar din 2012 m-am apucat de recepții fie fixe fie mobile. Antene am avut 6 la număr diseq de 8 și așa am stat până în 2019 in decembrie când a venit oferta motor ieftin și parabole de 1m la 100 lei și 120 la 130lei. Atât a fost scânteia.
Aceea de 1.5m am luat-o pentru nilesat in prealabil nu pentru ruși. Nile 201. Asta era gândul meu sau Iran de pe 62.
La receptoare am un optibox spider de când era în floare black barul 777 și iks. Am și receptor GT media ulti.a strigare de top care are tuner bun. Am Alpha x că știe t2-mi multistream și am mirax că mă atrage viteza de navigare printre canale sau sateliți și interfața ce mă dat pe spate.
Am tot auzit de receptoare bune de la vu sau strong... Habar nu am ce hram poarta așa ceva.
Deci am pasiune deoarece am făcut pasul ca un pasionat sa pot găsi cu receptorul tp emise pe satelit. Sa pot vedea feeduri sa pot vedea și eu africani ruși . Eu am fost de tânăr pasionat al receptiilor sporadice cu Iran 2/3 sau al alama sau Siria tv national sau Iordania tv. Deci era o plăcere să mă uit ore in sir cu o antena ori dipol de canal 2 ori directiva de 3 elemente la așa ceva. Apoi când a venit satelitul am mai dat după ele 2 ani și gata. De ex mie îmi place muzica berbera. Sau berbera de petrecere Algeria o tunisiana. Am fost fan de când a venit un radio ce avea multe emițătoare in orașele țărilor arabe când a cantat djaffar cu Oda bucuriei pe stil berber. Apoi în 2008 când a cantat Tunisia o berbera de nunta ...acu mă uit la Algeria că o am pe satelit.
Deci in fine pasiunea e pasiune însă va rog mult ziceți și voi un lnb de parabola cu calitate semnal bune un receptor sensibil dvbs2.... Nu de alta dar fiind pensionar va pot scrie arată că am și timp și plăcere să vă arăt ce rezultate obtin.

Reply With Quote