Am reusit ieri sa introduc manual si transponderele care lipseau, avand in fata o lista de pe flysat.com si la o noua scanare a gasit toate programele gg.
Acum astept nlb9580 pentru 91HD ca sa urmez sfatul lui ovidiumarius. Sper sa nu fie nevoie sa introduc iarasi manual transponderi lipsa...ma gandesc ca la versiunile astea mai noi sunt rezolvate problemele astea...oricum daca am rezolvat-o eu asta era o pseudoproblema...ceva marunt.

Initial am crezut ca pot sa o rezolv de pe PC prin webinterface dar la 91HD pot vedea canalele doar cu interfata DGS si acolo nu se poate edita nimic.

Mea culpa, abia ieri am gasit tutorialul lui Einstein de setare al modemului ADSL care este din fericire identic cu al meu, ii multumesc si eu pe aceasta cale.

Pentru ca in ultimul timp am facut ceva investitii cu antena, Lnb-uri receiver...etc nu prea imi permit altele in acest moment...va intreb pe cei care stiti ce inseamna share daca merita sa iau si o cartela Focus pentru share...sau sa incerc altceva...dar cele de afara sunt incomparabil mai scumpe si greu de procurat.

Multumiri anticipate ptr eventual feedback