-
Membru de onoare
Re: Caid 1880 ?
Deviem de la subiect.
-
Cine imi poate spune ce ROM este cardul N3 al lui Digital+ Spania...
-
Membru de onoare
-
Hai sa fim seriosi cine intra la forum asta il permite sa cumpara un abonament in digi,dolce,focus sau akta....Si majoritate au un abonament.Singuri care se speria cu schimbarile de cartele sunt ei care vinde receptoare care merge cu key la tarani,si la romani care lucreaza in strainatate...Ca o sa incepe sa suna telefon si sa intreba pe ei de ce nu merge super sofisticat receptorul care au cumparat de la ei.Eu personal nici stau sa ma uit la digi...Am alte packete mai interesante care merita sa fie urmarite...
AB IPBOX 9000HD
DVB/S2-CABLE TUNER
-
Membru de onoare
Caid-ul 1880 s-a extins pe toate programele.
O alta stire e noua frecventa unde puteti regasi cateva service-uri:12530 V 20730 3/4 .Stire aparuta pe un forum mai mic si doar catre seara pe cel infratit cu digi,unde a ramas exclusivitatea si SR gresit.
Probabil se vor introduce programele lui Vantu,gratuit 2-3 luni pentru toata lumea.Sursa: stream-ul de pe satelit.Pare sa fie un nou pachet de programe si nu vad ce altceva ar putea fi.
-
-
Pe service 13-1 apare codat sa fie n3?
Sigur este un pachet pentru digi apare RCS sau cine stie vine si la gigel HD.
-
Membru de onoare
E codat si N2 si N3,momentan nu se deschide cu nimic.HD nu poate fi din doua motive:
-testele ar fi fost facute cu program(e) HD
-au dat drept de vizionare abonatilor pentru noul pachet (nu stiu care e acesta) pana la 30.11.2009,cu toate ca nu este nici unul care sa aiba receptor HD,deci nu vad rostul.Cu toate astea service 13-1 nu se deschide.Mai asteptam.
Service 13-1 e codat in N2 si N3 (N3 ambele caid-uri).
-