-
Standard RSP member
Digi CABLU HELP!
De ieri sunt proaspatul(dar nu si fericitul) posesor a DigiCablu cu decodor HSC-1170NA, sortarea canalelor dupa preferinte este imposibila, am intrebat la serviciul tehnic si au zis zambind ca nu merge, nespecificand lucrul asta la semnarea contractului, Se poate rezolva cumva?
Sau probabil ca o sa am cel mai scurt contract de pana acum(daca nu se poate rezolva reziliez contractul).
Radu
-
Re: Digi CABLU HELP!
Din cate stiu, poti sa-ti faci lista de favorite. Acolo, daca nu ma insel, le ai in ordinea in care le treci. Incearca!
-
Standard RSP member
Problema aceasta se intimpla de la inceputul anului deja. De la asistenta clienti mi-au spus ca mai nou de cind cu cu ultimele variante de soft , nu se mai poate sa-ti faci tu lista canalelor in ordinea preferata. Intradevar eu am patit acest lucru dupa un update de soft facut de mine in luna ianuarie. ( mai bine stateam in banca mea si aveam canalele in ordinea preferintelor mai departe).
Mi se pare o mare timpenie si nu stiu de ce nu rezolva problema cei de la jiji. Probabil din prea mult respect pentru abonati.
-
Standard RSP member
Ar trebui sa le trimitem un mesaj sa rezolve problema sau reziliem contractele!
eu asa o sa fac!, o sa-mi instalez o antena de satelit si o sa-i vad gratis, daca-i doare in dos de cei care platesc.
Bafta
-
Standard RSP member
treaba nu e asa de dimpla
si la UPC-cablu e la fel
motivul
canalele sunt trimise de la centru SORTATE intr-o anumita ordine-cit de cit acceptabila
deci pe canalul 1=protvr
canalul 2 antena
etc etc
nu ai selector in adevaratul sens al cuvintului care sa sorteze anumita fregventa si sa o memorezi
propriu zis se aseamana cu streamul video
in info satelit da nu mai stiu numarul era explicatia pe larg
sanatate
-
Standard RSP member
-
Standard RSP member
asta fiind situatia am inceput sa caut un receptor patchuit, sa vedem cum o sa mearga, daca are cineva sugestii sunt binevenite.(am gasit ceva de un echosmart dar inca nu stiu sigur).
-
Nu cunosc in amenunte decodorul de cablu de la digitv dar sunt sigur 99% ca poti face lista favorita asa ca poti cu aceasta sa rezolvi problema ordonarea canalelor.
La upc e alta mancare de peste, insa ei acuma au televiziune prin cablu dgitala si au si receptor mai performant, insa cred ca si acolo sunt lstele predefinite.