-
-
Re: Digi CABLU HELP!
Din cate stiu, poti sa-ti faci lista de favorite. Acolo, daca nu ma insel, le ai in ordinea in care le treci. Incearca!
-
Standard RSP member
Problema aceasta se intimpla de la inceputul anului deja. De la asistenta clienti mi-au spus ca mai nou de cind cu cu ultimele variante de soft , nu se mai poate sa-ti faci tu lista canalelor in ordinea preferata. Intradevar eu am patit acest lucru dupa un update de soft facut de mine in luna ianuarie. ( mai bine stateam in banca mea si aveam canalele in ordinea preferintelor mai departe).
Mi se pare o mare timpenie si nu stiu de ce nu rezolva problema cei de la jiji. Probabil din prea mult respect pentru abonati.
-
Standard RSP member
Ar trebui sa le trimitem un mesaj sa rezolve problema sau reziliem contractele!
eu asa o sa fac!, o sa-mi instalez o antena de satelit si o sa-i vad gratis, daca-i doare in dos de cei care platesc.
Bafta
-
Standard RSP member
treaba nu e asa de dimpla
si la UPC-cablu e la fel
motivul
canalele sunt trimise de la centru SORTATE intr-o anumita ordine-cit de cit acceptabila
deci pe canalul 1=protvr
canalul 2 antena
etc etc
nu ai selector in adevaratul sens al cuvintului care sa sorteze anumita fregventa si sa o memorezi
propriu zis se aseamana cu streamul video
in info satelit da nu mai stiu numarul era explicatia pe larg
sanatate
-
Standard RSP member
-
Standard RSP member
asta fiind situatia am inceput sa caut un receptor patchuit, sa vedem cum o sa mearga, daca are cineva sugestii sunt binevenite.(am gasit ceva de un echosmart dar inca nu stiu sigur).