Pentru a incarca softurile noi (sau pt a reveni la o versiune anterioara) utilizati un upgrader care nu verifica bootloaderul, de ex, upgrade_10.30.2006.zip (l-am pus in upload la Receptoare DVB/Globo/Tools Globo 7xxxA)
Update de softuri pentru toate receptoarele pe Truman site !
Din info : aceleasi programe cu AU + revenire pachet SexView cu AU !
Thanks Truman Team !![]()
Ultimul System Boot pt. receptoarele globo 7010cr....etc(5119)
http://www.yumatu-support.com/showthread.php?t=1900
Update de soft .... pe site la Truman ... ! S-a rezolvat si problema de pe 0,8W si cea de la Polsat ! .... Deocamdata softuri numai pentru CR,CX,TSCX,TSCX , CI si CR .... probabil cat de curand si pentru A si C !
Enjoy !
Daca nu te superi, deoarece nu ma pricep, la ce foloseste loaderul de mai sus ?
Deasemenea este necesar sa-l pun pe un Opticum 7100cx luat in ianuarie pe care nu reusesc de nici un fel sa pun soft nou sau key noi ?
Cu AVUpgrade_3.1.07 imi zice mereu "Linking" si nu face nimic... cablul serial e bun, deoarece il folosesc la un Echosmart 791 si merge bine mersi. Am luat si com-urile la rand si degeaba. Deasemenea am incercat si cu unele softuri cu 2MB si 4MB in denumire si tot degeaba.
Nu in ultimul rand daca nu sunt prea insistent si ai putin timp, ca probabil mai mult ca sigur, gresesc eu ceva sau nu folosesc softurile adecvate, poti sa-mi spui in mare, pasii importanti care trebuiesc urmati si softurile de care am nevoie pt a putea realiza in siguranta update-ul de soft si chei fara sa stric ceva in mod iremediabil.
Iti multumesc foarte mult,
Pentru Opticum 7500va nu a aparut chiar nimic ( tools, coduri etc.)?
Softuri noi de pe site-ul Truman ... numai pentru clasele A si C , CR si CI(Sti5518) .... deocamdata pentru CR,TSCR,CX,TSCX nimic deocamdata .
Nu pot spune nimic din info ... dar presupun ca sunt noutati pentru pachetele de pe 7W ... , de obicei interesul este plasat asupra pachetelor arabe ... !
Mi se pare firesc ... sunt foarte cautate ... de ei !
Dar sa nu ne suparam , va veni si randul nostru !
Si inca o data .... UP la aceste softuri .... probabil au mai rezolvat ceva la AU pentru pachetele de 7W . In rest nimic nou ... sub soare !
Cred ca am ramas singurel cu aceasta marca de receptoare ... ?!