Softuri noi de la Globo pentru CR atat pentru 7XXX cat si 6XXX !!
Aceleasi facilitati N2 AU / TPS AU , etc ...
Enjoy !
Softuri noi de la Globo pentru CR atat pentru 7XXX cat si 6XXX !!
Aceleasi facilitati N2 AU / TPS AU , etc ...
Enjoy !
Dupa ce am fost multumit ca am scapat de blocaje si restarturi ale receptorului.......acum iar au revenit.
Cate odata merge bine,nu se blocheaza,cate odata se blocheaza la fiecare schimbare de program.
Intrebarea mea este: Poate sa fie de la soft?
Receptorul a functionat bine pana am schimbat softul.A avut 3.3.20 si acum am pus 3.3.83.
De la ce nr.de soft merge gigi chiar daca nu face AU?
Receptorul este Globo 6010cr.
Multumesc.
Chestia care scoate limba nu am facuto eu,sau nu stiu cum am facuto.
Pe upload in sectiunea Globo /Keys am urcat cateva softcamuri cu ceva noutati pentru Globo all class !!
Enjoy !
Pentru cei ce vor doar receptie cu subscriptii oficiale, nou soft oficial pentru Globo 7XXX "software_2.4.07_conax_CR_TSCR(5119)" pe Globo Polska.
http://www.globo.com.pl/oprogramowan...kanalow_PL.zip
Au aparut softuri noi de la truman (3.3.84) pe Crosat.
Softurile Truman pentru Globo 7XXX CR si 6XXX CR pe upload ! Se pare ca s-au mai adaugat canalele MTV de pe Astra (DCW)- presupun , si ceva FIX-uri pentru Irdeto cards.
Enjoy !
Last edited by cipcirip99; 10-10-07 at 09:54.
Hmmmm... am testat softul de Truman si surpriza neplacuta ..... nu a facut AU la gigi sau nu mi-a mers mie .... .In rest nimic deosebit , cred ca am batut campii cu MTV-ul ! Nu are nimic in softcam ! Presupun ca vechiul soft de GLOBO 2.4.07 este deocamdata mai bun , si daca folositi cheile de pe upload , o sa fie OK!