Salut
Am si eu o problema cu un opticum 4100C
Ii modific o key-e din Nagra2 si dupa ce ies din meniu si intru iar
cheia e tot cea veche
Ce se intampla?
ca m-a disperat
salut.dupa ce m-am documentat serios,mi-am facut curaj si am pus 1.3.99 pe
4000a.a facut au dar nu mai merge,subtitrarea nu merge prea bine si daca tot am prins smecheria am pus si 97 si 96 dar cred ca mai bine ii dau pace ca dispare lista de canale si numai probleme.
Salut
Am si eu o problema cu un opticum 4100C
Ii modific o key-e din Nagra2 si dupa ce ies din meniu si intru iar
cheia e tot cea veche
Ce se intampla?
ca m-a disperat
Daca imi poti spune si cum sa fac acest lucru
ca nu stiu nimic despre receptoare de satelit
![]()
aceiasi problema la opticum 4050c pun key si dupa 5-10 minute tre sa le intro. din nou iar in timp ce le introduc se refac singure ,nu tre sa le pun pe toate deci care ar fi ultimul soft care nu face AU sau de ce nu,ultimul dar sa faca AU (softul meu este 1.2.41 emu)
vad la truman suport vers. 1.2.45 si 1.2.46 nici acestea nu fac AU ???
Last edited by seratti; 11-07-08 at 19:14.
Softuri noi de la truman si yumatu pt toata gama daca poate cineva sa le verifice,ceva noutati sunt?momentan eu nu pot verifica
Salut, la un Opticum 7000A cum revin la o versiune anterioara ? Upgrade Tool zice ca am ales o versiune veche de soft si sa aleg unul mai nou . Multumesc .
Exista o versiune de soft care sa faca AU si la SRG? pt un 4050C. multumesc
LE cand il resoftez trebuie sa fie conectat si la antena sau ajunge sa stea in priza si legat doar la calcultor?
Last edited by phantomro; 14-08-08 at 14:04.
Am incercat azi mai multe softuri dar cu nici unul nu merge nimic(pot incerca doar po!sat,srg si gigi). Am incercat sa introduc cheile manual dar degeaba. Am cautat dar nu gasesc ce ar tr sa scriu la CAID si la TYPE. Am selectat aceleasi tipuri care erau puse si la cheile deja gasit in soft. Acum am instalat pe el V1.2.46 de la truman support. Ma poate ajuta cineva si pe mine sa imi spuna unde gresesc. Multumesc mult
Salut! Sunt nou pe forumul vostru si as avea rugamintea de a ma ajuta in gasirea unor informatii legate de receiverul meu, Opticum 4050. Eu sunt incepator in cele ce priveste configurarea receiverelor si ma intereseaza cum pot instala un soft pe acest tip de aparat. Va sunt recunoscator daca postati un tutorial sau un link unde sa ma pot edifica. A! Mai am o problema: atunci cand vizionez anumite canale subtitrarea dispare foarte repede. Cum pot face ca sa maresc timpul in care sa se schimbe aceasta? Va multumesc mult.
A aparut 1.2.48 pe truman. Stie cineva daca s-a rezolvat problema cu subtitrarea la 3329C?
Pai fara sa testam cum vrei sa stim .... ! Testeaza prietene .... ! Sau asteapta pe ceilalti sa testeze ... ! Vom afla fireste ... !