Au aparut si softurile pentru clasa A si C ! Banuiesc ca nu sufera de problema emulatoarelor de ieri deoarece sunt destinate unor receptoare care sunt exclusiv FTA . O sa le gasiti pe upload !
Enjoy !
Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea.
Echolite 790/770 in sharing,Globo 7010A,Opticum7100CR,h1160 samd
nɐɹ ǝɔɐɟ ǝs ıɯ ɐɔ sop ǝd ıʇǝıɹɔs ıɐɯ nu 'ǝɹq
Pai cat te costa sa-l testezi ; Salvezi setarile -bagi softul nou si apoi setarile si lista de canale salvata si gata !
Eu deabia asta seara dupa ora 8 ajung sa-l testez (am un 4100C ) !
Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea.
Echolite 790/770 in sharing,Globo 7010A,Opticum7100CR,h1160 samd
nɐɹ ǝɔɐɟ ǝs ıɯ ɐɔ sop ǝd ıʇǝıɹɔs ıɐɯ nu 'ǝɹq
Last edited by Fisher; 12-10-07 at 04:31.
Probabil te referi la globo. In sectiunile tmxxx se afla toate versiunile cu hau.
Care hau ? Ca nici-unul din softuri nu face !!
Si totusi inca nu inteleg rostul acestor softuri - numai pentru cateva fix-uri de I****O , parca pare prea nu stiu cum ?!
Astia iar coc ceva interesant ......
Se pare deja au copt-o, ceva se intampla. De ex, 1.3.77 a aparut mai intai in versiune polska, apoi turkey si in final truman si nu face nici un hau. Poate e NUMAI pt i*r*d*e*t*o? Versiunea anterioara, 1.3.76, insa face hau, cu exceptia poolsat.
softuri noi de la truman (la post #110). TPS au fixed.
soft nou si de la globo 7010 cr(2.4.10),face au la pachetele importante!!!!!http://truman-support.com/soft/globo/
La poolsat face au?
Testat softul face intr-adevar AU la N2 , in schimb problema cu imaginea deplasata in jos nu este inca rezolvata . Poate altadata ! Au luat o moda sa vina cu softuri noi in weekend , tocmai cand sunt acasa si nu am acces la net.....Nu-i frumos din partea lor !
....Glumeam !
Am vazut ca maestrul CryBaby a semnalat aparitia primului receptor HD de la Globo . Daca e cel putin la nivelul celorlalte la suportul soft si va veni cu acelasi raport calitate-pret , presimt ca vor avea succes de piata cu el !
Last edit: Ma bucura ca din ce in ce mai multi useri ni se alatura si au invatat sa caute si sa posteze . De la softul trecut am observat ca cei de la Truman au deschis special pentru Globo rubrica de softuri ! S-o tina tot asa !
Last edited by cipcirip99; 15-10-07 at 09:46.
Aduce ceva nou fata de 2.4.07?