am o problema cu botloader pentru globo 7010a nu imi da voie sa incarc softu(emu_1.3.89) pe el imi da o eroare spune ca trebuie sal updatez .imi poate da cineva un site de unde sa descarc un loader mai nou?(folosesc bootloader 5b)
Nu pot sa incarc deloc ultimul soft 1.2.37 ptr un Opticum 7100C - primesc eroarea ca nu ar fi bun boot loaderul(ar fi vechi si sa fac update) cu toate ca folosesc ultimul boot loader aparut.Oare de ce????
Offset1.5 + LNB Invacom Twin 0,3db,
Opticum 7100C + SkyStar2
am o problema cu botloader pentru globo 7010a nu imi da voie sa incarc softu(emu_1.3.89) pe el imi da o eroare spune ca trebuie sal updatez .imi poate da cineva un site de unde sa descarc un loader mai nou?(folosesc bootloader 5b)
Pentru a incarca softurile noi (sau pt a reveni la o versiune anterioara) utilizati un upgrader care nu verifica bootloaderul, de ex, upgrade_10.30.2006.zip (l-am pus in upload la Receptoare DVB/Globo/Tools Globo 7xxxA)
Update de softuri pentru toate receptoarele pe Truman site !
Din info : aceleasi programe cu AU + revenire pachet SexView cu AU !
Thanks Truman Team !![]()
Ultimul System Boot pt. receptoarele globo 7010cr....etc(5119)
http://www.yumatu-support.com/showthread.php?t=1900
Update de soft .... pe site la Truman ... ! S-a rezolvat si problema de pe 0,8W si cea de la Polsat ! .... Deocamdata softuri numai pentru CR,CX,TSCX,TSCX , CI si CR .... probabil cat de curand si pentru A si C !
Enjoy !
Mai merge 1w pe 7100cx ?De aseara imi arata canal codat dar nu am vazut nicaieri sa fie down,am chei din 7.04.
nu reusesc sa fac au nici la un program cu globo 7010 cr? sunt niste coduri secrete pentru activarea keylor softcam?multumesc anticipat
Daca nu te superi, deoarece nu ma pricep, la ce foloseste loaderul de mai sus ?
Deasemenea este necesar sa-l pun pe un Opticum 7100cx luat in ianuarie pe care nu reusesc de nici un fel sa pun soft nou sau key noi ?
Cu AVUpgrade_3.1.07 imi zice mereu "Linking" si nu face nimic... cablul serial e bun, deoarece il folosesc la un Echosmart 791 si merge bine mersi. Am luat si com-urile la rand si degeaba. Deasemenea am incercat si cu unele softuri cu 2MB si 4MB in denumire si tot degeaba.
Nu in ultimul rand daca nu sunt prea insistent si ai putin timp, ca probabil mai mult ca sigur, gresesc eu ceva sau nu folosesc softurile adecvate, poti sa-mi spui in mare, pasii importanti care trebuiesc urmati si softurile de care am nevoie pt a putea realiza in siguranta update-ul de soft si chei fara sa stric ceva in mod iremediabil.
Iti multumesc foarte mult,
din pacate nu mai am acel receptor.......,dar am o problema cu globo 7010 a bag keyle in el si peste 1 zi nu imi mai merg sau chiar 1 ora daca tot schimb canalul si tot trebuie sa le bag din nou tot acelasi key (patesc asa la toate receptoarele pe care le-am petchuit![]()
) pe globo 7010 A folosesc softul 1.3.89 nu le pun keyile cum trebuie? keyle le iau de la yumato keya au e dezactivata din ce cauza mi se tot sterg keyle? multumesc anticipat
Pune noul soft 1.3.94 ... face AU la principalele pachete ..... daca intri pe mess o sa ai si un softcam la zi OK !