Poate cineva care are mila....
Pentu 5E nu apar decat fff rar restul care sunt interesante le gasesti aici pentru 16E
http://sateliti.org/showthread.php?t=384&page=7
Si cu domiciliu ce fac??? Ca nu am bolintin si nici la ruda nu pot apela...
Iti cumperi CORT ca este cald acuma si la iarna gasesti un container abandonat.
Imi pare rau sa agit-incit spiritele, dar asta e mostenirea de la turci, ca pe la noi pe la tzepes time asa venira, si tot tzepes mi tii baga adanc sa ii stranga in containere, ca se adunara prea multi![]()
Fara suparare, dar asta e pura realitate, mai ales pentru cei cred ca aliotmanu' e mai presus de orice.
C'est moi,
Tolum
lasal in pace,daca nu stie de gluma este treaba lui.Dar cred ca apelul lui ca nu are buletin si domiciliu nu cred ca are legatura cu MaxTv.Dar nici unul de aici nu este in postura de a face o donatie un abonament lui sau o casa.![]()
Exact, nu are nici o legatura cu MaxTv, e cu toate cele dth-ro.
Trecand prin patria muma am incercat - sa fac un abo. Din pacate cu pass si cu domiciliul instabil in ro nu iti face nimeni din caz de licenta...De, meteahna veche sa vrei sa dai bani si sa nu ai unde...
Doi la mana, cred ca donatie de apartamente as putea sa fac io, cel putzin de niste corturi cu comfort sporit![]()
Daca nu va place de mine, ori de moaca mea ma puteti arunca din forum, oricum nu eu l-am infiintat, desi ca idee este super.
Toate cele bune,
Tolum
Daca tu nu ai domiciliu stabil in romania, atunci banuiesc ca mai ai rude in tara si ca nor fi ele asa de neantelegatoare?
P.S. Vezi ca stirile de la ora 5 le vezi pe 5°est frecventa 12456 H 27500 si pe 16° est 11513 V 29950=))
Last edited by Sunt_Oltean74; 19-08-07 at 14:11.
Pentru inceput vad ca ai inteles ca nu are legatura problema ta sau moaca ta,aici nu se face Miss Frumusete.Dar problema e ca acest topic este pentru discuti despre Max tv,canale noi,frecvente noi,si chiar key-uri.Discutia ta era OffTopic.Nu este problema nimanuia ca tu nu ai buletin si nu poti sa iti faci abonament.Asa ca nu cauta sa te enervezi pe glumele noastre mici.Aici nu este ca inaltaparte pe forumuri sa fi luat la misto si dupa aceea sa fi eliminat.Stai linistit si scrie discutia ta la Topicul necesar sau daca nu deschidel tu.Si inca odata stai linistit ca nu te arunca nimenea de aici.![]()
![]()
Last edited by Turku; 20-08-07 at 02:35.
Off-Topic: Nu e un "regim" autoritar acela in care ti se cere cartea de identitate cand ti se incheie un contract. Stii bine ca sunt cerinte si mai idioate in cazul, sa zicem, a incheierii unui abonament la telefonie mobila, cand ti se cere, pe langa CI si contractul de vanzare-cumparare a apartamentului in original! Doar CI-ul, mi se pare normal. Mai mult de-atat, mi se pare nefiresc.
Nihil Sine Deo !
Credinta. Speranta si incredere.
Ubi bene ibi patria.