Se pare ca nu pot sa descarc fisierul de acolo.
Dislikes: 0
Se pare ca nu pot sa descarc fisierul de acolo.
Last edited by cipi65; 26-12-08 at 11:35.
Merci, dar este o problema.
Conform instructiunilor date de " spaniolul " fisierul ar trebui sa-l dezarhivez si sa gasesc trei fisiere. Fisierul pe care l-am descarcat este in format ..tar.bz2.
Sa inteleg ca pot sa-l pun in folderul tmp si il instalez de acolo?
R12
Dezarhiveaza-l si pune fisierele hacksatkeys.cfg si hacksatkeys.so in var/tuxbox/plugins cu DCC (cred ca este usor pt ca am inteles ca te descurci cu DCC)
Last edited by Snow; 26-12-08 at 10:59.
Merci mult. S-a facut lumina. Probabil voi reveni pentru sfaturi si ajutor legat de sharing, ca doar pentru asa ceva e destinata scula. Momentan imi caut o lista cu canale. Am o antena cu montura HH pe care am folosit-o pana acuma cu un echosmart 791 prin comanda USAL si vedeam programe de la HellaSat 39E pana la Intel 1W, ca dupa Intel din pacate da antena in bloc. Asa ca momentan am de lucru cu setarile astea.
Oricum merci mult pentru ajutor.
Am imagine gemini 420 iar pe unele canale mi se mozaicheaza pe jiji cu ccam 2.0.10.
Care ar putea fi buba?
Ar mai fi o problema la setarea motorului?
Am un H-H Strong si nu stiu cum sa-l configurez sa-mi mute pe mai multi sateliti.(motor setap)iar la satelit config. ce aleg(many....?)
Am tot citit p forum si cum sunt pufan nu prea am reusit sa gasesc un raspuns clar.Se pot actualiza cheile manul fara conectare la Pc?Scuze dak mai sunt posturi aproximativ asemanatoare.
MY oo MY
Da,daca instalezi plug-inul TuxBox Commander.
:
De unde cobor acest tuxbox commander?
http://www.zshare.net/download/5403837953691732/
Pui cele doua fisiere in /var/tuxbox/plugins si dai atribut 755 la tuxcom.so si apoi un reboot.
Cu buton galben accesezi plugins si dai ok pe tuxbox commander. Mergi la /var/keys si apoi pe softcam.key si dai tasta 4 pentru edit. Editezi key care te intereseaza si salvezi. Apoi un restart la emu sau un reboot.
Help: http://dbox2.ukcvs.org/index.html?%7...1cacf55%7D.htm