pui mgcamd 1.29 si ai LuminaRosie ( celelalte 7 nu vor nici batute desi key este buna )
sau pui evocamd 1.16 si schimbi keya la 16 min manual .
Daca ai rabdare cam 2 ore iti fac pt nullmodem .
Dislikes: 0
Spre rusinea mea nu am ajuns inca sa instalez routerul si sa ies cu Optiboxul pe net.Luni mi-a promis ing.de retea de la noi ca vine sa ma ajute sa-l instalez.
Am o placa SS2 si pentru ea a aparut un plugin(Vplug) care face AU pe Hotbird la MCT.
Pana acum m-am uitat pe Gigel(prin bunavointa lui SMV167) cu Optiboxul si imi era deajuns As vrea sa stiu daca pentru dream a aparut asa ceva si daca cineva binevoieste sa faca un amar de bine si sa-mi trimita o imagine gemini cu MCT, i-as fi recunoscator.
Multumesc
Last edited by don Pedro; 16-02-08 at 16:07.
pui mgcamd 1.29 si ai LuminaRosie ( celelalte 7 nu vor nici batute desi key este buna )
sau pui evocamd 1.16 si schimbi keya la 16 min manual .
Daca ai rabdare cam 2 ore iti fac pt nullmodem .
da , softcam pt AU mct....
La celelalte pachete ( ex, n2 ) Au manual prin editare
image GP-4.20: .....
Nu mai face AU![]()
Last edited by pacala68; 16-02-08 at 20:10.
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o imagine pentru Hotbird sau Sirius sa vada si ochiu' meu ceva ?Am gemini 4.10 parca ca si imagine .M'am lasat pagubas in ceea ce priveste cardul de la max pe optibox , fiindca nu am reusit nici pana azi sa vad ceva , asa ca il folosesc pe alt receiver.Multam'
Acum depinde ce intelegi prin instalat , ca am instalat doar imaginea pe el , e adevarat nu mai am imaginea originala a lui , am bagat cardu' de max si nimic.
Multam de raspunsuri , o sa ma bag in "coltul pufanului" sa vad care e faza cu gboxu' . Pana atunci vad eu.
Discutiile despre racirea DM le-am mutat aici:http://sateliti.org/showthread.php?t=2717 .Bafta.
Am fost plecat saptamana asta din tara si aseara cand m-am intors si am vrut sa comut pe GIGI...... pauza, intuneric.
Au schimbat keya sau au schimbat sistemul de codare?
Daca au aparut key pentru noua schimbare, rog pe cine vrea si poate sa-mi trimita o imagine Gemini cu THOR 2,3.
MULTUMESC.