Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 23 of 50 FirstFirst ... 1319202122232425262733 ... LastLast
Results 331 to 345 of 749

Thread: Optibox ≈ DM 500S

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Optibox ≈ DM 500S

Quote Originally Posted by smv167 View Post
    cumpara si un cablu null-modem ( serial ) .
    Corect! si un cablu Cross-over gasesti la Flanco 25 ron!

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Optibox ≈ DM 500S

Salutare.

Azi dimineata mi'a venit si mie Optiboxu'

Dar ... asa cum se intampla de fiecare data , esti putin prins nepregatit, ca si mine de altfel. Optiboxu' are adresa mac proprie. Problema este ca nu'l pot baga pe net [cel putin acum] pt ca la mine internetul se face prin verificarea adresei mac ... in cazul meu , cea a computerului deja.

Are cineva vreo , idee , cum pot sa incep [nici macar nu i'am dat drumul inca] , vreun cablu , ceva ?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dreamquest View Post
    Salutare.

Dar ... asa cum se intampla de fiecare data , esti putin prins nepregatit, ca si mine de altfel. Optiboxu' are adresa mac proprie. Problema este ca nu'l pot baga pe net [cel putin acum] pt ca la mine internetul se face prin verificarea adresei mac ... in cazul meu , cea a computerului deja.

Are cineva vreo , idee , cum pot sa incep [nici macar nu i'am dat drumul inca] , vreun cablu , ceva ?

Uite aici;
    http://sateliti.org/showthread.php?t=2264

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salutare.

poti sa iei un router care are si functia de "clone mac adress";si cloneaza macul din placa de retea a calculatorului;si merge sigur asa am eu

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cablu cross-over ( de retea pt legare directa PC-PC ) .
    Internet prin PC unde instalezi / configurezi InternetConnexionSharing ( ICS )
    Intreba providerul de internet daca poti folosii ICS sau Router

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Am revenit. Dupa o zi in care am incercat una, alta cu Optiboxu' am reusit sa pun prima imagine pe el , cu ajutorul lui Spaniolul [multumesc mult] .
    Am ajuns intr'un punct mort , nu pot sa pun net pe receiver , am incercat si direct cu cablu de net in receiver , dar alta problema , adresa mac de la optibox nu se potriveste [normal] cu cea a computerului , si cum la mine netu' incepe sa "curga" prin recunoasterea mac'ului , no net la receiver.

Daca are cineva o idee cum sa fac sa transfer de fisiere , astept sugestii.
    Am incercat si cu cablu cross over , avand o a 2 a placa de retea in comp , am tras cablu' cross de la ea la receiver , tot nimic. Nici nu prea ma pricep bine , asta e adevarul , dar nici nu vreau sa raman in punctul asta "mort"

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Spaniolul , azi cand am incercat sa fac download si spunea "can't resolve hostname" , am incercat si de pe comp sa intru pe adresa aia , si spune page cannot be desplayed . Ai idee de ce ?

Mentioned
    0 Post(s)

Poi .... intii tre' sa comunici cumva cu boxul .
    Uneori au fost cazuri cind cross-over ul nu a mers , rezolvarea fiind conectarea prin swirch .
    Iti atrag pentru ultima data atentia sa verifici daca providerul tau de net acceptat ICS sau folosirea routerelor .
    Daca este in regula cu router , cumpara unul care are si switch si poti pune si PC si Boxul la internet .
    Descarca si citeste http://www.mondoplast.ro/download.ph...0Utilizare.pdf

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

smv167 , merci pt manual , o sa'l resfoiesc.
    In ceea ce priveste faza cu routeru' , e ok , stiu cateva persoane care folosesc si avem acelasi provider. In fond , este ip'u meu si daca as avea 2 comp in casa , de ce sa nu'l leg si pe al 2 lea, doar este banda mea , si pe a mea o impart , so nu cred ca ar fi problema. Inseamna ca urmeaza sa imi iau router , deja m'am uitat la cateva ... cum nu ma pricep foarte bine , o sa intreb tot aici daca ar fi ok asta Asus RX3041, aproape 100 lei.

Pana la router , nu prea am ce face , nu ?

Mentioned
    0 Post(s)

Poi ia un router care merge sigur cu providerul tau .
    Daca vrei iti trimit o salvare cu emulator si key ( Mgcamd 1.27 - face AU pe Premiere / TPS )

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Are legatura providerul cu tipul de router ?
    In ceea ce priveste keys , in seara asta am doar sirius , inca nu am reusit sa configurez receiverul pt toti 3 satelitii sa mearga .
    Daca se ofera cineva sa imi zica ce si cum sa fac , ce keys sa bag , daca e posibil , cum spuneam , nu ma pricep

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Are legatura providerul cu tipul de router ?
    In ceea ce priveste keys , in seara asta am doar sirius , inca nu am reusit sa configurez receiverul pt toti 3 satelitii sa mearga .
    Daca se ofera cineva sa imi zica ce si cum sa fac , ce keys sa bag , daca e posibil , cum spuneam , nu ma pricep

Intreaba providerul de net ce tip de router iti trebuie ca sa fi sigur ca merge,in privinta keylor singura varianta ar fi sa-ti dea cineva o imagine geminii 4.20 gata configurata,daca smv 167 iti trimite imaginea cu cam MGcamd 127 si keyle la zi e ok pentru cateva zile,dar daca nu poti comunica cu receiverul prin pc nu faci nimic,orce miscare se face exclusiv prin pc cu cablu cross-over prin router deci.....cumpara router.

Mentioned
    0 Post(s)

Last edited by pacala68; 01-02-08 at 03:38.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Merci frumos pt imagine smv167 .
    Daca poti sa faci acelasi lucru si pt Hotbird sau Eutelsat pe 16 , ar fi super , pt cateva zile , pana imi iau un router.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Azi incerc sa configurez si ceilalti sateliti daca o sa pot. Sper sa reusesc.

Page 23 of 50 FirstFirst ... 1319202122232425262733 ... LastLast