-
Member
Beginner
Re: Gsp 2,3,4
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a acordat astazi(28 Aprilie 2009)licenta audiovizuala prin satelit societatii S.C. RCS & RDS pentru Digi Sport. Decizia CNA a venit in cadrul sedintei de astazi, marti, 28 aprilie, cand consiliul a aluat in discutie dosarul S.C. RCS&RDS SA Bucuresti prinvind o solicitare de licenta audiovizuala prin satelit pentru Digi Sport ( si pentru Digi Sport 2, 3, 4).Consortiul format din Intact (Antena 1, Antena 2, Antena 3, GSP TV) si RCS RDS a castigat drepturile de televizare a meciurilor din Liga I de fotbal pentru sezoanele 2008 – 2011 pentru suma de 102 milioane de euro. Potrivit contractului dintre consorţiul RCS&RDS-Antena 1şi LPF, 15 mai a fost termenul limită la care cablistul şi postul de televiziune au trebuit să vireze 27 de milioane de euro in conturile Ligii.
Eu cred ca despre asta e vorba dar nu se stie inca cum vor imparti transmisiile si cand vor incepe sa emita.
-
-
Re: Gsp 2,3,4
era de asteptat , exact cum am pus intrebarea : ce prg. vor inlocui ?
fiindca oricum grila actuala de pe cablu analog este cum este , cred ca pana la urma nu va mai exista nici un post strain , exceptie facand cele de documentare traduse in romana
azi 09.06.09 ora 23.11 grila catv (cablu analogic) era neschimbata , adica :
- pe S26 GSP2 + Eurosport 2 si
- pe C28 GSP1
in schimb am vazut ca pe C46 Test + Private Spice si C52 Test + Plaiboy m deci s-ar putea pe aceste 2 canale sa fie pe timpul zilei GSP3 si GSP4 , iar noapte prg. pt. adulti , o presupunere personala