Results 1 to 15 of 26

Thread: Ajutor Pc.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Ajutor Pc.

@laleauaneagra,eu inteleg ce scri,dar te rog sa ma scuzi eu nu vreau sa ma bag in discutiile voastre personale,in privinta hardului meu am incercat sa fac copie si paste dar la un moment dat imi da eroare,poti sa fii mai explicit cu procedura,multumesc inca o data.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by fane0b View Post
    @laleauaneagra,eu inteleg ce scri,dar te rog sa ma scuzi eu nu vreau sa ma bag in discutiile voastre personale,in privinta hardului meu am incercat sa fac copie si paste dar la un moment dat imi da eroare,poti sa fii mai explicit cu procedura,multumesc inca o data.

nu te bagi stai linistit dar intreb ca sa stiu pe viitor daca sant inteles.spunemi ce fel de eroare iti da.banuiesc ca cel de 10G e partitia C si acolo iti cere sa faci curat nu?incearca sa nu copiezi tot odata ci pe rand daca nici asa nu merge te sfatuies sa pui un hard pe usb extern si sa copiezi acolo dar sa imi spui ce fel de eroare iti da

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Bine,am sa te tin la curent,noapte buna ca este tirziu.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

bine,daca nu cumva iti va explica maine @xwanish mai in clar.iti doresc si eu noapte buna

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Wink Re: Ajutor Pc.

Din cate imi dau eu seama problema sta in felul urmator:

Pe prima partitie ai instalat sistemul de operare si aplicatiile (Program Files). Acum problema se pune in felul urmator: ai incercat sa muti pe alta partitie (al doilea hard) documente de sine statatoare (gen documente word, filme, muzica, etc) sau ai incercat sa muti aplicatiile deja instalate cum ar fi cele din Program Files sau Windows...
    Daca incerci sa muti un document de sine statator si da eroare atunci ori e ceva cu respectivul(ele) fisiere ori primul sau al doilea hard e cu probleme (nu e formatat corespunzator, are bad-uri, nu mai ai spatiu nici pe al doilea, etc).
    In ceea ce privesc aplicatiile, jocurile, etc nu ai cum sa le copiezi pt ca alea tin cont de locul unde sunt instalate, nu vor functiona corespunzator dupa mutare sau chiar deloc, plus ca pe majoritatea nu te lasa sa le copiezi - ca o protectie...

Solutii ar fi:
    - In cazul in care ai mutat toate documentele pe celalalt hard si ti-au ramas doar aplicatiile care le folosesti si tot nu ai spatiu atunci iti recomand sa reinstalezi, pe curat, sistemul de operare dar pe al doilea hard. Faci pe ala 2 partitii, una de vreo 15 giga si una restul).
    - Din cate vad eu ai zis ca ai un hard de 10 Gb si unul de 65 Gb... probabil tu ai un singur hard de 80 Gb respectiv util vreo 75 GB si iti este partitionat in 2: 10 giga si 65 giga. In cazul asta iti recuperezi documentele si ce vrei sa ramana (le pui pe un alt hard separat) si razi jos totul de pe hardul de 80 Gb si faci pe el 2 partitii 15 si 60... astfel pe cea de 15 giga ai spatiu suficient pt windows si aplicatii iar pe cea de 60 iti pui documentele, filmele, muzica, etc...

Sper ca am inteles bine care e problema ta si te ajuta postul meu... daca nu atunci mai da-mi detalii si rezolvam...

Succes!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Wink Re: Ajutor Pc.

@dic_star79: Noh ce ti-ai luat pana la urma?

@fane0b: Te-ai descurcat?
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

@XVanish ...Stiai ca placile de baza Asrock sunt facute de Asus????