Multumesc pt ajutor.
Multumesc pt ajutor.
Eu as face efort pentru un Amd X2 3800 (e cam 230 RON), pentru era Full HD s-ar putea sa iti fie de folos. Sa nu iti iei mai putin de 1GB RAM in nici un caz, si mai bine 1x1GB decat 2x512MB ca iti ramane mai mult loc pentru upgrade-uri viitoare. Vezi si www.price.ro pentru cele mai bune preturi.
Bafta Multa!
Last edited by TheAce; 04-08-07 at 19:13.
Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, DM500S, CN-BR1 Router
Am si eu o intrebare privind pcul meu,am doua harduri unul de 10 Gb care este aproape plin si al doilea de 65 Gb, 1% ocupat.
Mai tot timpul imi zice sa liberez spatiu pe primul hard,de acord, pot sterge softuri dar eu am nevoie de toate,de aici intrebarea cum sa fac sa transfer pe celalalt hard si asa as putea rezolva problema,multumesc pentru ajutor.
cand ajungi la aproximativ 100M ti se va cere sa faci curat ptr ca e prea compresat dar poti transfera datele prin copy si paste pe celalalt hard.acum sa imi spui te rog daca ai inteles mesaju meu ptr ca sant acuzat ca postez numa aberati si nu pricepe nimeni ce scriu
@laleauaneagra,eu inteleg ce scri,dar te rog sa ma scuzi eu nu vreau sa ma bag in discutiile voastre personale,in privinta hardului meu am incercat sa fac copie si paste dar la un moment dat imi da eroare,poti sa fii mai explicit cu procedura,multumesc inca o data.
nu te bagi stai linistit dar intreb ca sa stiu pe viitor daca sant inteles.spunemi ce fel de eroare iti da.banuiesc ca cel de 10G e partitia C si acolo iti cere sa faci curat nu?incearca sa nu copiezi tot odata ci pe rand daca nici asa nu merge te sfatuies sa pui un hard pe usb extern si sa copiezi acolo dar sa imi spui ce fel de eroare iti da
Eu as face in felul urmator.La 10Gb primul hard care il ai tu asta find C: full as dezinstala ceea ce nu folosesc,supa care folosesc Unyblue Registry Booster ca sa imi curete registrul de tot ce am dezinstalat.Chiar daca imi spune ca au fost eliminat un numar de file,asta e il fac de 2 sau 3 ori pina imi spune ca nu a gasit nici o problema.Dupa care mai fac inca odata cu CCCLEANER o scanare.Iar acuma nu imi ramine decat sa fac o defragmentare la hardul C: Iar acuma cand instalez ceva ;un program sau ce este el acolo ai dau ca director de instalare in al 2 lea hard D sau ce litera are el.Si in C imi ramine doar Sistemul Windows instalat.
E o solutie si asta plus multe altele... dar... pentru conditii de functionare optime este recomandat ca aplicatiile sa fie instalate pe aceeasi partitie cu sistemul de operare... nu degeaba Program Files il genereaza automat pe aceeasi partitie cu Windows-ul. Indexarea, cautarea, accesarea si utilizarea fisierelor auxiliare se face mult mai repede in aceste conditii...
Pe langa toate astea e bine sa fie si ordine... nu tot de-o aplicatie pe nush cate partitii... cel putin eu asa vad lucrurile ca optime si asa le si recomand...
Sa ne dea raspuns fane0b sa vedem ce a mai mesterit intre timp...
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Inca nu l am luat ,am fost foarte ocupat saptamana aceasta,dar o sa iau in plus o placa video mai buna si un AMD +3800 si nu 3200,ma duce pe la 1150 RON.