Ai lor ies oricum.![]()
Ai lor ies oricum.![]()
:
Eu nici nu ma duc la vot pe cine sa votez![]()
Pai nu ai lor ies oricum?Ce crezi ca sunt "de ai mei"?
Cum era?"Ei cu ei si noi cu noi" si dupa alegerile generale asa a si fost,ei cu ei si noi cu noi.
In 20 de ani "ei" nu au facut nimic altceva decat sa fure in timp ce tara asta a mers inainte cu toate piedicile puse de ei.S-a constituit o clica slinoasa care ne conduce si cei tineri care vin din spate au invatat toate metehnele hrebenciucilor.In urmatorii 20 de ani vom avea parte de acelasi tip de clasa politica,si aici nu e doar vina politicienilor ci si a acestuit popor de manelisti care voteaza cu Vanghelie,Baseasca cea mica,deputata "ciocu' mic" (stiu ca nu mai e,dar inca si acum ma intreb cu dracu a putut ajunge deputat asa panarama),etc.La asa popor asa conducatori,peste 50% din populatie are creierul varza de la "cultura negrilor" exprimata prin manele: sa moara dusmanii,masina care este cea mai tare,femeile moare dupa mine,etc si voi va asteptati sa voteze oameni de valoare.Normal ca si aia din partide pun numai circari pe liste ca sa voteze maimutele ametite de manele,OTV si telenovele.
Mergeti si votati pentru binele popurului,europenism,etc cu EBA si ciobanul Becali inainte!Bravooooo,inca odata ne vom face de cacao.Nici nu mai conteaza.
: