O intrebare simpla si raspunsul pe masura!
Mergeti la vot pe 7 iunie?
O intrebare simpla si raspunsul pe masura!
Mergeti la vot pe 7 iunie?
Pentru ce sa merg ? Am mai fost si ...degeaba
Sa se mai duca si altii.
.
mergem, mergem... cum sa nu? sa nu iasa ai lor!
respecte!
Ai lor ies oricum.![]()
:
Eu nici nu ma duc la vot pe cine sa votez![]()
Pai nu ai lor ies oricum?Ce crezi ca sunt "de ai mei"?
Cum era?"Ei cu ei si noi cu noi" si dupa alegerile generale asa a si fost,ei cu ei si noi cu noi.
In 20 de ani "ei" nu au facut nimic altceva decat sa fure in timp ce tara asta a mers inainte cu toate piedicile puse de ei.S-a constituit o clica slinoasa care ne conduce si cei tineri care vin din spate au invatat toate metehnele hrebenciucilor.In urmatorii 20 de ani vom avea parte de acelasi tip de clasa politica,si aici nu e doar vina politicienilor ci si a acestuit popor de manelisti care voteaza cu Vanghelie,Baseasca cea mica,deputata "ciocu' mic" (stiu ca nu mai e,dar inca si acum ma intreb cu dracu a putut ajunge deputat asa panarama),etc.La asa popor asa conducatori,peste 50% din populatie are creierul varza de la "cultura negrilor" exprimata prin manele: sa moara dusmanii,masina care este cea mai tare,femeile moare dupa mine,etc si voi va asteptati sa voteze oameni de valoare.Normal ca si aia din partide pun numai circari pe liste ca sa voteze maimutele ametite de manele,OTV si telenovele.
Mergeti si votati pentru binele popurului,europenism,etc cu EBA si ciobanul Becali inainte!Bravooooo,inca odata ne vom face de cacao.Nici nu mai conteaza.
:
Daca nu i-as plati din buzunarul meu da.Ca ii votez sau nu tot din buzunarul meu gaurit isi trag salarii imense.Cat timp ii platesc am si dreptul sa ii critic altfel sa-i plateasca numai cei care voteaza si mie sa nu imi mai ia impozite deloc.
Asta e text inventat de ei,am tot dreptul sa NU votez ca asa vreau eu.Ca exemplu presedintele tarii este presedintele tuturor nu doar al celor care l-au votat.Nu mai zic de cei care au votat cu altul,probabil aia ar trebui dati afara din tara,nu?
:
Eu am vrut sa merg la vot dar cei dinainte de 2008 stiu ce au facut, cei de dupa 2008 ii vedem ce fac, ce au promis , cum promit iarasi acum si noi cei de rand ramanem asa precum in prezentarea de aici. Ce parere aveti ?Asa o fi?http://www.power-point.ro/prezentare...rale-1003.html
De ce sa merg.....? Aveti senzatia ca se va schimba ceva ..? De ce sa te mai ostenesti sa mergi la sectia de votare ? Cel putin sa ai pe cine pune stampila ....Oricum dupa cum se vede si la ´´sondajul ´´vostru procentul de neparticipare la vot e edificator...Peste tot aceleasi mutre ;asa ca ....NU....
voi merge pe strategia "Badea": un pix la mine sau, mai bine cu o carioca, si-mi fac autoportretul pe buletinul de vot (nud e alta da' sa nu-mi foloseasca numele si sa-si traga un vot de partea lor; mai bine anulat decat valid pentru ei). initial m-am gandit sa fac altceva, da' prea ar fi mirosit in sectia de votare apoi....
respecte!