Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 53

Thread: Stiri inventate .... boombe rasuflate

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Default Stiri inventate .... boombe rasuflate

cautand azi ceva am dat peste un anunt care ar trebui luat in considerare de catre posesorii de dm-uri (din cate am citit ar fii afectate atat clone cat si originale)
    personal nu am cum sa verific autenticitatea anuntului neavand imag. gemini instalata , sursa este de aici :

- http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=122171

pt. cei care nu au cont pe acel forum , recitez anuntul in speta :

"Mortal Kombat Gemini soft

Fac apel catre toti utilizatorii acestui forum,detinatori de receptoare Dreambox seria xxxx,posesori de imagine Geminii.Titularul Dream mai pe intelesul tuturor fabricantul de produs original,executa miscari atenuate prin emitere de download sistem,care este transmis prin intermediul transmisiei de date al unui furnizor TV,RDS,,,,printro colaborare acceptata de ambele firme,rolul fiind distrugerea flash a receptoarelor din gama Dreambox.Problemele atenuante au aparut de 2 zile la mai toata gama DREAMBOX cu imagine GEMINII.P RECIZEZ CA NU NUMAI Clonele au suferinta de a sterge sistemul de operare prin stergere Flash.Odata sters receptorul ramine pe vecie defect.Posibilitatea de rescriere flash fiind ft mica la clone,accepta rescriere flash numai clonele cu procesor Philips,in rest celelalte nu.Deci recomand ptr toata gama Dreambox imagine Nabilo.Testata si recomandata de fabricant si softer.Respectele mele tuturor utilizatorilor acestui forum......."

NO COMMENT.....

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: ATENTIE Posesorii de dm-uri

Citeste mai atent si celelalte posturi ale respectivului si vei avea raspunsul.
    De fapt ca sa nu se mai oboseasca lumea: e spam!!Unul chiar hilar:
    Eram pe digii film,si dintro data a aprut un mesaj.Eu vazusem pe forum spaniol ca RDSpregateste surprize ptr DREAMBOX,DAR SINCER NU MA ASTEPTAM LA ASA CEVA.Si uite c s-a adeverit.Mesajul zicea asa:Adios Amigos.Eu mai patisem asa ceva dar l-am reboot si a fost ok.Dar aseara l-am bagat pe osciloscop si mi-a identificat Virus TROIAN.
    Ha,ha.Adios amigo rezolvat cu un restart si virusi troieni detectati cu osciloscopul.Baaaaaaaa esti intreg?

Userul respectiv are ban pe aici tocmai din cauza ca ne spama cu informatii aiuristice si prostii inventate.
    :

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ce vrei frate o fi vreun osciloscop scos nou scos acum , model 16 in 1 , de detecteaza si radarele , vremea nasoala , carduri fake , cand te fura in piata la cantar , femeia la card ... etc . repede calare pe om ... ops

cu respect
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Omul a fost musafir si la noi, acum am impresia este banat. Din opera aceluiasi user, cititi si aici: http://www.sat-television.com/showthread.php?t=70089
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Mentioned
    0 Post(s)

saracu a sunat in toata europa ... diseara sigur o sa fie la OTV in exclusivitate ... sa va pregatiti de mortal kombat ( am facut deja 3 flotari si o genoflexiune ) ... la antrenament cu voi RSP-istilor .

cu respect
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Code:
    Userul respectiv are ban pe aici tocmai din cauza ca ne spama cu informatii aiuristice si prostii inventate.
    il cunosc si eu

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Hai frate, ce-a facut ala? A scris in japoneza si apoi a tradus cu Google?

"executa miscari atenuate prin emitere de download sistem" adica cum? )

Eu zic sa-l lasam in "starea lui de dirijare normala" sa-si detecteze virusii cu poligraful.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cred ca ne vom muta la offtopic.Merita sa cititi si asta http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=121706 .Pacat de acele forumuri ca sunt pur si simplu spamate.Aveti grija ce informatii cititi si cine posteaza,in ultimul timp au aparut multe zvonuri pur si simplu inventate de unii cu mult timp liber.
    :

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Re: Stiri inventate

Super tare , mai ales ultimul link postat de zmeura.
    Decat la offtopic .. mai bine ar fi de mutat la bancuri acest thread.

"Eu am academia militara in telecomunicatii eeeeeeeeee ce zici te mai dai la mine?"

Cum este posibil sa faci o academie si sa ai atatea greseli gramaticale ?
    De restul afirmatiilor ...nici nu mai zic.

.

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Default Re: Stiri inventate

Hmm !! Ce fraier expirat !!! Am sa-i trimit un mesaj in PM cu complimentele mele. Ce combinatii a facut el cu mine sa vorbeasca despre mine pe alte forumuri ?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Lasa-l aici la offtopic ca poate mai gasim stiri dinastea.Nu le mai postati pe cele stiti voi de unde ca nu are rost.
    Mai cititi pe acolo,nu e frumos sa facem misto de altii dar trebuie totusi sa stie si userii incepatori sa faca diferenta intre informatiile reale si cele inventate.
    Nu uitati ca gigi nu a trecut la ace8,asta era inca o stire care isi avea locul aici.

PS:
    ...Noua versiune nagra3 v-a fi sub forma de 00,01,02deci se pricepe ft usor.Mai trebuie ca sa intelegem ca v-a fi un nou emmulator,cu flash diferit fata de cel anterior dar cu mica diferenta.Aici se cam adevereste procesarea de memorie a unora dintre receptoarele pe care le detinem unii dintre noi.Procesoarele unora v-or suporta extensia de acumulare de date...
    Plus ce mai e aici http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=117402 .Rupere frate.
    Last edited by zmeura; 03-06-09 at 16:03.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

gluma ... gluma ... dar recomandati un antivirus bun pentru o clona cu nemesis 4.4 ca nu mai pot sta linistit de grija "trojanului" si care eu credeam ca au si "trojani" astia demnitatea lor nu intra in clone de 2 bani ... s-a intors lumea cu fundu' sus ( bucuria lui Mircea Solcanu ) ... la naiba in pui mei .

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Stiri inventate .... boombe rasuflate

pai ar trebui sa foloseasca unul pentru retea (modelul din poza doi) http://www.sateliti.info/showpost.ph...6&postcount=11 si inca unul extra safety care sa-l puna pe lnb.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu ma-m putut abtine sa nu-i dau un reply....am ras cu lacrimi 30min..mare e gradina....

http://www.sat-universe.com/showthre...d=1#post395495

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ma si cat m am chinuit sa l reabilitez,asta e mai greseste omu(mea culpa)
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Page 1 of 4 1234 LastLast