Eu am un SEAGATE de 320 GB .Sunt destul de multumit de el ,il am cam de 2 ani merge binisor,(desi la inceput cam ´´caraia´´acu vad ca s-a mai linistit ! )Cu o carcasa cat de cat ventilata ,senzorul imi arata o temperatura in jur de 40 -42 de grade.
Eu am un Seagate baracuda 500gb 32mb cach .. caraie putin in primele 10 minute pana ce se incalzeste dar apoi e silent ... ..
HDD urile de 640 GB sunt foarte reusite mai ales seria Spinpoint F de la Samsung, sunt mai bune si mai silentioase ca si WD caviar black .. dar diferentele fiind foarte mici ...
Samsung sau WD ... Oricare din ele merita fiecare banut![]()
Eu am un SEAGATE de 320 GB .Sunt destul de multumit de el ,il am cam de 2 ani merge binisor,(desi la inceput cam ´´caraia´´acu vad ca s-a mai linistit ! )Cu o carcasa cat de cat ventilata ,senzorul imi arata o temperatura in jur de 40 -42 de grade.
Apropos, cine are experienta cu hard-urile Western Digital VelociRaptor ? :
![]()
din ce am citit pe net sunt bune hdd urile pe 10000 de rotatii, dar sunt prea scumpe ... sunt bune pentru servere , pentru home user nu cred ca merita doar daca nu ai ce face cu banii...
eu momentan astept sa scada preturile la SSD-uri![]()
eu folosesc WD si SEAGATE! desi cu seagate am avut cva probleme ! 2 HDD de 1 TB si 1 de 500 GB au murit fara sa stiu de ce ! WD merg foarte bine ... acum in pc detin :
2 X 250 WD
1 x 750 Seagate
1 x 80 gb Seagate
Toate SATA - 80 gb pt system si date personale / 250 gb pt muzica / filme / softuri / si Seagate pt capturi video si alte montaje video .
Am un WD 320 GB AAKS de un an si sunt foarte multumit de el . N-am avut nici o problema si e foarte silentios . In ideea asta mi-am luat acum citeva zile un WD 500 GB AAKS care merge bine dar este mult mai galagios . I-am pus doua garnituri subtiri de cauciuc pe margine dar tot are un uruit care ziua merge dar noaptea e deranjant . Cred ca-i iau un rack si-l fac HDD extern . Inrebare :
Dupa experienta voastra care tip de HD de 500- 640 este mai silentios ?
Multumiri !
DM 800 (clona ) ; 1.9 Al ; si altele
cele de 640 sunt mai silentioase
Multumesc @AaA !
Ma intereseaza mai ales producatorul .
DM 800 (clona ) ; 1.9 Al ; si altele