De cateva zile nu mai merge aproape nici un program.Am bagat keya care a aparut pe data de 13 dar nu merge. Problema e ca pe providerul 2111 am doar keya 01 si keya noua care a aparut pe site e 00. Ce se poate face?
De cateva zile nu mai merge aproape nici un program.Am bagat keya care a aparut pe data de 13 dar nu merge. Problema e ca pe providerul 2111 am doar keya 01 si keya noua care a aparut pe site e 00. Ce se poate face?
www.sat-universe.com -yumatu,globo....,key svirac sau hi men ,alegi YumatuYQ si ....succes
am downloadat da' nu recunoaste formatul. Cu ce program trebuie deschis?
Last edited by Snow; 15-05-09 at 23:27. Reason: r12
Globo 4100c ... singurul care face update ..apx 10 minute ... este http://sat-support.org/getfile.php?a...path=./Opticum 4000C, 4050C, 4100C, 7000C, 7100C&file=Opticum 3329C-EMU-1.2.77-SKY.zip
nu merge linkul. Eu vreau keya valida, nu vreau sa fac update ca oricum n-am cablu pt sincronizarea cu computeru
sau macar pune programul aici ca mie nu mi-l deschide.
Last edited by Snow; 15-05-09 at 23:28.
s-a rezolvat. Multumesc
trebuie sa adaugi o noua keye manual, cand ajungi in tabelul cu key la nagravision apesi butonul vede de pe telecomanda (adaugare) si o sati apara o grila cu multe zerouri si incepi sa introduci sub formatul urmator 002111 NIDE 01 .. .. .. .. .. .. .. .. dupa ce ai introdus tot dai ok si vezi ca se salveaza undeva la sfarsitul grilei si dupa aceia introduce urmatorul rand cu key, succes