Noi avem femei de femeiWright boys?
![]()
Dislikes: 0
Azi stateam cu fiul meu de vorba si mi-a venit o idee.Sunt europenii mai buni decat americanii?
Haideti sa vedem ce avem noi si nu au ei si invers.
Las vizitatorii sa-si dea cu parerea.
Bafta!
Noi avem femei de femeiWright boys?
![]()
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
si avem carute trase de cai pe drumuri europene cu nr de inmatriculare
Si avem politisti idioti care te trag pe dreapta doar de amuzament,poate poate le pica si lor de-o berica si o fripturica!
Noi avem Mercedes,Ferrari,Aston Martin,Lamborghini,Jaguar,Bmw,Bugatti....Ei au GMC,Chrysler,Pontiac,Cadillac,Chevrolet,Hummer....deci scoru 1-0 pt noi
Last edited by calabrese; 29-07-07 at 16:01.
Politisti idioti..cred ca au si ei ca politistii sunt toti idioti
De femei nu mai vb ca nici nu incape vorba.
calabrese te belesc nu puteai face un singur post iar la masini eu zic totusi 1-1
Diferente intre noi si ei? Ehei cate sunt... De exemplu lor li se pare ca daca un presedinte le spune ca Luna e o insula in Pacific, apoi asa este cu adevarat. La noi se trece un proiect de lege in Parlamentul european pentru a demonstra spusele americanului. Libertatea absoluta e la ei desi sunt dusi de lantz in fiecare zi. La noi de acum urmeza a se cali lantzul. Deocamdata e doar un lantzug mic. La ei conduc sionishtii, la noi nevestele ( desi nu sunt sigur daca nu si ele sunt in vreo loja, ceva)
La noi ca sa obtii o semnatura si o stampila pe o hartie stai cel putin o zi la coada si mai trebuie sa dai si-o spaga, asa ca sa se imprime stampila. La ei funcionarul este angajatul contribuabilului...
Dar se vorbea de europa si america,parca ! Si avem si noi(europeni) femei urate, englezoaicele.
Ai dreptate dar daca generalizam "europencele" sunt de 10 ori mai frumoase![]()
Am ce am cu femeile zile astea...
Ei au mentalitatea mai deschisa insa noi avem inteligenta, sa zic asa, mai dezvoltata... de asemenea este o diferenta extraordinara in ceea ce priveste limbajul si educatia...