Nu se va putea face CS la Boom nici dupa lansarea pachetul HD... va fi aceeasi imperechere card/procesor id si pe receptoarele Kaon HD
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
Nu am preluat nici o....bomba de nicaieri,stirea imi parvine din interior si a fost postata exclusiv aici ca un simplu reply,chiar daca sunt in Sicilia tot mai am acces la unele info din interiorul mai multor dth-uri ro,nu dau amanunte ca nu are sens,vom trai si vom vedea cine a avut si cine nu dreptate!!
PS! Rz!! faceti ceva frate cu doktorul buruiana ca e jale rau...a distrus tot acolo...
Nu am copiat pe nimeni!! uita-te la data postarii mele si verifica si pe alte forumuri,info e 100% reala si provine din 3 surse,2 din dolce 1 din zboom,restul no coment!!
primele teste ''din soft'' ! nu este nimic '' vizibil '' o noua prosteala marca boom
pai cei de la dolce ofera contracte HD ...dar nu au canale pe satelit HD
sper totusi sa le dea drumul cand incepe liga campionilor ca merita sa vezi astfel de meciuri in HD
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
TVR HD va fi sigur 100% atat la Boom cat si la Dolce... pentru meciurile din CL
Se pare ca Boom va lansa HD numai cu 2 canale la inceput (TVR HD si History HD) iar Dolce va avea un tp cu 4 canale... deocamdata este totul in stand-by la Boom pana la finantarea unui import de receptoare
Adevarul e ca s-a creat o competitie intre UPC, Dolce, Boom pentru lansarea unui pachet HD in Romania... personal, cred ca Dolce va fi primul care va lansa HD iar apoi Boom urmat de UPC, care a anuntat lansarea pentru toamna 2009
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
boom tv a fost vizitat de viitorii investitori,bai ce incapatanati astia nu se lasa !
sper ca totul sa fie ok din august-de dragul concurentei nu ?