Results 1 to 15 of 16

Thread: Boom HD - primele teste (vizibile) pentru HDTV!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Boom HD - primele teste (vizibile) pentru HDTV

pe boom se fac teste ca este sub aripa lui romtelecom... dupa ce a fost luat de ei , se pastreaza marka si se pare ca vor fi cu grile aproximativ la fel, si recurile vor fi de acelas tip....

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Si daca vor fi Kaon, un şering, ceva? E vreo sansa?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Nici o sansa!! mai ales ca vor fi preluati de dolce care va implementa sistemul zboom antishare....naspa!! raman in share doar focuss-akta si...gigel dar asta mic din urma are si el zilele numarate!
    Last edited by Snow; 18-06-09 at 12:05. Reason: r12

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sa te mai intreb de unde ai informatia asta? mai ganditi mo inaite sa copiati toti dilii.

Standard RSP member rzbvro's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nici nu ai idee cat de creduli sunt unii useri... uita-te la postarile unora imediat dupa ce se anunta acolo o bomba rasuflata si o sa vezi (mesaje gen: ''ce bine'', ''abia astept..'', ''in sfarsit falimenteaza'') cat de usor se lasa manipulati (probabil ca e si un coeficient de inteligenta mai redus)

De aproape 6 luni se spameaza si forum-ul unde sunt moderator cu aceasta asa zisa bomba... unora degeaba le explici ca nu se face peste noapte o astfel de tranzactie
    Deja m-am saturat sa tot spun ca dureaza cel putin 2-3 ani pana la o fuziune/cumparare si oricum nu Romtelecom decide acest lucru ci nemtii de DT... atunci cand nemtii se hotaresc sa cumpere pachetul majoritar de la Romtelecom probabil se vor gandi sa cumpere si platforma Boom
    Dar vad ca unii viseaza in continuare cai verzi pe pereti... au impresia ca se pot muta peste noapte cateva sute de mii de antene sau ca unul dintre grupuri renunta peste noapte la satelit-ul cu care are contract pe cativa ani buni

Eu din fericire, am acces la unele informatii interioare iar aceste informatii vin de la oameni de incredere... Boom va colabora in continuare cu Dolce (vor fi inclusiv proiecte comune) dar ramane independent si cu acelasi brand inca mult timp (cel putin 2 ani)
    Boom trebuie sa se descurce singur timp de un an... posibilul cumparator (DT) vrea sa vada daca se poate dezvolta singur, fara ajutor din exterior
    Dupa ce trece aceasta perioada, si in functie de rezultate, este posibila cumpararea unui pachet de actiuni de catre DT (nu neaparat majoritar) si abia apoi o preluare totala!
    Asa cum am spus, va dura cel putin 2-3 ani si asta daca va merge totul bine... si daca DT aproba planul de dezvoltare in Romania

P.S. In afara de DT, mai exista si alti potentiali cumparatori!

P.S. 2 - Stire despre HD la Boom si pe celebrul site www.broadbandtvnews.com

History HD enters Romania

By Chris Dziadul | June 16, 2009 | 10:47 UK Broadbandtvnews

History HD has continued its rollout in Central and Eastern Europe (CEE) by launching in Romania.

The service, which is fully localised, is being offered by the DTH platform Boom.

Boom TV, which is operated by the DTH Television Group, is also offering its subscribers an SD version of the service.

In Romania, the latter is already offered by (amongst others) UPC.

http://www.broadbandtvnews.com/2009/...nters-romania/
    Last edited by rzbvro; 18-06-09 at 11:45.
    50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
    50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by andres View Post
    Nici o sansa!! mai ales ca vor fi preluati de dolce care va implementa sistemul zboom antishare....naspa!! raman in share doar focuss-akta si...gigel dar asta mic din urma are si el zilele numarate!
    Pai bine, dar super sistemul doom antişer stiam ca merge pe Coşip, poate sa confirme cineva ca pot face ceva similar pe Kaon? Eu as tinde sa cred ca, cei ce vor avea Kaon-ul HD vor putea face si şer... Corectati-ma daca gresesc.

Standard RSP member rzbvro's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu se va putea face CS la Boom nici dupa lansarea pachetul HD... va fi aceeasi imperechere card/procesor id si pe receptoarele Kaon HD
    50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
    50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu am preluat nici o....bomba de nicaieri,stirea imi parvine din interior si a fost postata exclusiv aici ca un simplu reply,chiar daca sunt in Sicilia tot mai am acces la unele info din interiorul mai multor dth-uri ro,nu dau amanunte ca nu are sens,vom trai si vom vedea cine a avut si cine nu dreptate!!

PS! Rz!! faceti ceva frate cu doktorul buruiana ca e jale rau...a distrus tot acolo...

Quote Originally Posted by dan2000 View Post
    sa te mai intreb de unde ai informatia asta? mai ganditi mo inaite sa copiati toti dilii.
    Nu am copiat pe nimeni!! uita-te la data postarii mele si verifica si pe alte forumuri,info e 100% reala si provine din 3 surse,2 din dolce 1 din zboom,restul no coment!!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

primele teste ''din soft'' ! nu este nimic '' vizibil '' o noua prosteala marca boom

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Re: Boom HD - primele teste (vizibile) pentru HDTV

Quote Originally Posted by mesterika View Post
    pe boom se fac teste ca este sub aripa lui romtelecom... dupa ce a fost luat de ei , se pastreaza marka si se pare ca vor fi cu grile aproximativ la fel, si recurile vor fi de acelas tip....
    salut...da-mi voie sa te informez ca boomu nu a fost ink preluat de nimeni...sunt doar zvonuri... K sa atest informatiile mai sus mentionate iti spun ca la conducere sunt evrei si asta cred ca iti spune tot...
    P.S: Mai nou au vandut drepturile de difuzare pentru BSO si BST op-ului Dolce..deci...