Results 1 to 6 of 6

Thread: IMPORTANT Apel-Request

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default IMPORTANT Apel-Request

Va rog sa nu mai folositi pm pentru schimb de linii. Aceasta se poate face doar in sectiunile dedicate ale forumului sau pe chat.
    Please do not use anymore pm for dline exchange. That is posible only on board or chat.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: IMPORTANT Apel-Request

de parca near baga cineva in seama iar eu mai am o rugaminte daca e englez korean sau ce o mai fi sa posteze la sectiunea dedicata nationalitati lui.ce dracu mooo dar vb romaneste ca nu santem stat in stat cu anglia ca daca intra nenea de la BAICOI si nu stie ce naiba vrea sa zica sau astia nau dreptul la informatie?am postat asta ptr ca majoritatea care posteaza sant romani din tara sau plecati ptr ca aia de dincolo nu se duc nici sa se pise fara licenta dar mai sa faca shering sau nu stiu ce.intradevar sant dar putini

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra13 View Post
    de parca near baga cineva in seama iar eu mai am o rugaminte daca e englez korean sau ce o mai fi sa posteze la sectiunea dedicata nationalitati lui.ce dracu mooo dar vb romaneste ca nu santem stat in stat cu anglia ca daca intra nenea de la BAICOI si nu stie ce naiba vrea sa zica sau astia nau dreptul la informatie?am postat asta ptr ca majoritatea care posteaza sant romani din tara sau plecati ptr ca aia de dincolo nu se duc nici sa se pise fara licenta dar mai sa faca shering sau nu stiu ce.intradevar sant dar putini
    Man e simplu,ii muti topicul in sectiunea respectiva,sau daca posteaza acelasi topic peste tot stergi ce este in plus si lasi unul singur,ca mai sunt si din astia care posteaza acelasi topic in 6-7 sectiuni,e de inteles ca ei nu inteleg bine sau de loc limba romana,se mai intampla!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Man e simplu,ii muti topicul in sectiunea respectiva,sau daca posteaza acelasi topic peste tot stergi ce este in plus si lasi unul singur,ca mai sunt si din astia care posteaza acelasi topic in 6-7 sectiuni,e de inteles ca ei nu inteleg bine sau de loc limba romana,se mai intampla!
    da spaniolule eu te inteleg perfect dar acolo scrie clar ROMANIAN SATELLITE PROVEDER-ENGLISH sau alta limba dar hai sa nu ne batem capu cu asta

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra13 View Post
    da spaniolule eu te inteleg perfect dar acolo scrie clar ROMANIAN SATELLITE PROVEDER-ENGLISH sau alta limba dar hai sa nu ne batem capu cu asta
    Nu ne batem capul cu asta dar pentru majoritatea vorbitorilor de limba engleza romana e pentru ei cum e pentru noi limba farsi! asa ca... mai lasa si tu un pic

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Wink Re: IMPORTANT Apel-Request

E de inteles ca nu stiu lb romana dar eu totusi cred ca se vad klar sectiunile pt straini... se mai intampla sa posteze unul, doi unde nu trebuie si curatam dupa ei... dar cand vad ii pe unii ca exagereaza atunci se schimba problema... eu am spus din start: ordine si disciplina...
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!