Nu stiu daca este careva, care sa explice de la A la Z dar incerc.
De ce ai nevoie ca sa faci un server (ce scule...antene etc) cu 3-4 pachete (cartele) sau mai multe si sa poti da si la alti c line.
Nu stiu daca este careva, care sa explice de la A la Z dar incerc.
De ce ai nevoie ca sa faci un server (ce scule...antene etc) cu 3-4 pachete (cartele) sau mai multe si sa poti da si la alti c line.
pai ca sa faci un server, ai nevoie doar de un PC, Linux, 3-5 smargo, un hub usb, cccam, 3-5 carduri (pachete) si legatura stabila la net.
nu ai nevoie de nici o antena sau receiver sau altceva.
dm800hd, T90 39E-28E-23E-19E-16E-13E-9E-5E-1W , 37LH4000, Logitech Z-5500 Digital
Salut, cred ca ar fi util de specificat si configuratia minima a unui PC destinat pentru a fi server .
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Pana acuma ii ok...ce as mai vrea sa stiu
Ce softuri trebuie?Cum isi face update cardurile la key?Configurare
Mersi
Nimeni nu vrea sa zica nimic?
Salut, server pe PC ( diverse .... ) : http://www.sateliti.info/forumdisplay.php?f=41
bafta .
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!