Regula 12.
am pus eu alataieri, antena de pe 28,2 , 1,6 m,. pe 36 est..
intra hd urile toata ziua, dar semnalul tot nu sare de 10db...
deci pt siguranta absoluta 1,8 m.
In Targoviste cu antena offset de 1.25, lnb circular intra perfect toate canalele, hdurile intra sporadic.
Ma intereseaza in alte locatii din tara ce rezultate sunt si cu ce diametre de antena.
Atentie e vorba de frecventa 12073 L, pe care se transmit Hdurile, restul canalelor merg foarte bine.
Regula 12.
am pus eu alataieri, antena de pe 28,2 , 1,6 m,. pe 36 est..
intra hd urile toata ziua, dar semnalul tot nu sare de 10db...
deci pt siguranta absoluta 1,8 m.
Last edited by zmeura; 29-05-09 at 14:59.
Shi la Chishinau acestea NTV+ HD de pe 36 E inta sporadic, iar Poverhnosti HD de pe acelashi sateliti intra bine intotdeauna... ...
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Multumessc Mark 21 pentru informatii. Doresc ca toata lumea sa scrie la obiect, adica locatie, diametru antena, dB, rezultate obtinute.....
Trebuie in sfarsit sa ne facem o ideie despre aceste hduri...
Astept si alte informatii de pe intreg teritoriul Romaniei.... Pitesti, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Petrosani, Deva, Arad, Timisoara, Cluj,.....
Acum am reglat mai bine antena shi NTV+ HD intra deja fara probleme, mereu la calitate buna, deci sporadicitatea era din cauza pozitionarii antenei. Incercati shi voi s-o fixati mai bine...
Te rog sa ne specifici de urgenta tipul, diametrul antenei si locatia!!!!
Mai repet: reciverul Kathrein 910 HD, locatia Chishinau, diametrul 0,9 (decodare prin Mbox shi Tricolor TV shi NTV+)
Thanks 4 this![]()
Last edited by staric; 16-08-09 at 16:30. Reason: Multumesc Digisat Systems (Suceava) pentru promptitudine
@Staric ai receptie stabila pe antena de 1.2? LNB am si eu dar nu mai am loc decat in plan secundar in multifeed...
eu zic ca n ai sanse nici 10% in secundar..
e greu de prins si in focus 36 est in zona ta, dar secundar...
nu te chinui degeaba,..
Antena de 1.2 o am pe 28.2 focar principal, ma gandeam ca poate totusi sa intre in focar secundar 36 E , dar cred ca cer prea mult pt zona in care ma aflu, adica Bucuresti!
cer seninfocar principal ... 1.20 antena ... Bucharest
NTV+
12703...........70% ):
12245...........86%
12265............84%
12283............86%
12322.............86%
12341.............84%
12380.............84%
12398.............85%
12456.............83%
si de ce nu incerci?
Excelente rezultate staric!
Totusi trebuie sa recunoastem ca semnalul satelitului de la 36E este mult mai puternic in nordul tarii decat in sud
Staric fara a utiliza placuta iti intra ceva semnal?
Evident voi testa si eu resp tp in limita timpului liber
Da ... 11727L ... nu mai tin minte puterea semnalului