DM 800 cumparat de la SatMedia
ORIGINAL 100%, Mac verificat, etc.
Dislikes: 0
DM 800 cumparat de la SatMedia
ORIGINAL 100%, Mac verificat, etc.
Eu am avut o clona. Avea radiator pe proc. nu se instala Gemini 4.20 pe el, de fapt se instala dar nu boota. Nu mergea cu boot-loader #72.
Acum am original, de la satmedia Galati. Nu are radiator, merge cu orice imagine si nici nu-l poti folosi ptr cartofi prajiti sau oua ochi, adica nu se incinge asa tare ca si clona. Nici eu n-am mai auzit de original cu radiator, dar ...
The quieter you become, the more you are able to hear...
Copii problema ca nu e original si confirmarea lui prin instalarea de gemini 4.2 sau orice firmware care contine pe boot-loader #72.E rezolvat de la chinezi de mult timp.Deja circula pe piata sim-uri care il dau voie la clone sa fie instalat firmware care contine boot-loader #72.Si pt final o firma de clone face schimb gratis pe sim-uri la cine a cumparat clona cu veche sim si nu poate sa instaleze pe ultime firmware cu una noua si firma asta numele ei incepe de la INE....
De la Satmedia l-am luat si eu. E original. Acum imi pare rau ca nu am mai dat 250 lei in plus sa iau cu hdd de 250 gb![]()
Eu vorbesc pt inetbox si pt model inetbox HD care e clona lui dm800.
http://www.tronix.gr/tronix-shop/cms...dart=862&m=&s=
Firma respectiva tronix facea si schimb de cartele sim cu noi care permite sa fie instalat bootloader 72.Asa nu va bazati ca un receptor nu e clona pt ca se poate sa fie instalata o imagina care contine pe bootloader 72. Pt ca asta problema pt Chinezi e rezolvat.
Dupa pozele de pe site-ul firmei, alea de la elstar.ro par clone. WTF?