nu vreau sa fie confirmat pe forum din motive personale cei care i-am ajutat mi-au dat un thanks la fel le multumesc si eu si cei care m-au contactat pe pm ii ajut cu placere ..cu astea fiind spuse no comment mai departe ne auzim pe pm
nu vreau sa fie confirmat pe forum din motive personale cei care i-am ajutat mi-au dat un thanks la fel le multumesc si eu si cei care m-au contactat pe pm ii ajut cu placere ..cu astea fiind spuse no comment mai departe ne auzim pe pm
Pe PM am primit cam acelasi text,adica nimic.Spui ca ajuti cu placere dar de fapt nu mi-ai scris nimic util doar ca e periculos nu stiu ce.Daca e careva care poate confirma il rog sa o faca (daca se poate sa aiba mai mult de doua posturi).
Legat de 1160 se gaseste tutorial pe net,nu e nimeni la puscarie,stai linistit.
Si inca cate ceva despre 1160:
-nu incingeti procesorul ca ramaneti cu o conserva moarta.Asta pentru cei care citesc pe aici si fac greseala sa creada ca merge asa.
-tot la 1160 e adevarat ca un pin nu duce nicaieri pe placa si celelalte 4 sunt totusi legate la ceva,dar daca nu dai jos pasta nu ai cum sa intrerupi traseul de la pinul 107 la 109 si asa TRST ramane legat la 3,3V ,deci nu merge.Nu mai zic ca nu poti ajunge la pinul nelegat ca el e sub pasta ca toate celelalte.
Din ce stiu sunt aparate foto,se pot pune poze si asa demonstrezi ce vrei.Pana acum am citit doar povesti frumoase,unele chestii adevarate amestecate cu altele care nu au logica.Unii useri ti-au dat thanks probabil pentru ca asa au vrut ei,astept sa vad daca poate confirma unul dintre ei ceva,vad ca spui ca i-ai ajutat,dar dupa cum am mai spus,nu ma astept la minuni.
:
dap ai dreptate deci in curand o sa ii pun pe cei care i-am ajutat sa iti trimeata cate un pm ca poate asa e mai bine....
Mda,se pare ca tu doar iti faci reclama pe aici.Te sfatuiesc sa incetezi,daca ai ceva concret de postat esti binevenit,altfel cred ca era deja scris in alt topic ca nu se accepta anunturi de genul asta pe aici.Nici voalat.
:
@zmeura , ai primit măcar un singur PM ?
Ce inseamnă in curand ? O zi-două , o lună , un an ?Originally Posted by tmdmitza
.
Nu am primit,dar mi-a soptit o pasarica cate ceva.Ajutorul e pe bani,de asta ar fi bine si pentru noi si pentru el sa nu spunem prea multe.In rest jtag nu merge,asa cum stiam si se si discuta aici,din ce spunea el si din titlul topicului trageai concluzia ca e ceva simplu si doar le explica unora pe PM cum se face,dar nu e asa.Pe PM se discuta suma.Asa cum am scris mai sus e mai sanatos atat pentru noi cat si pentru el sa nu mai apara pe forum chestii dinastea,ce face pe PM e treaba lui.![]()
:
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Ne intoarcem la oile noastre,adica jtag.Care din ce spune lumea nu se poate dar speranta moare ultima.Rusii par sa fie cei mai inaintati in asa ceva,cu limba e mai greu.
:
@tmdmitza, urmatorul post in acelasi stil va fi considerat spam, urmat de ban permanent; este cu suparare?
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K