Sa inteleg ca ai gasit prin incercari pinii respectivi????
f11
Sa inteleg ca ai gasit prin incercari pinii respectivi????
f11
nu am gasit prin incercari pinii k doar nu sunt nebun iti dai seama cate combinatii sunt....eu le postez pe net din placerea de a le posta nu cum fac altii care tin doar pt ei...
si radutyu mersi pt program dar asta il am si eu dar problema e k nu imi stie cpu k nu pot sa il trec pe lpt 278 ...am scris eu in conf sa se conecteze pe 278 dar degeaba
Merci @tmdmitza!!!
Intradevar suntem o natie care tinem totul pentru noi chiar daca asta ne dezavantajeaza.
Imi fortez noroculsi te intreb daca ai cumva si pdf-ul integratului macar semnificatia pinilor.
f11
nu are pini proccesorul este lipit la cald si are conexiunile sub el....
se pare k fabricantii procesoarelor dcu3 au inplementat un cod unic pt procesoarele dcu3 :
1. Permanent DCU external connection disable
2. DCU lock <key>
3. DCU unlock <key>
deci nici o sansa sa aflii bk rsa din recivere cu procesoare dcu3 de la sti
![]()
Monopolizam discutaia...
Sigur este securizat procesorul ca altfel umpleau placa cu pasta.
In schimb sa nu uitam ca polonezul extragea bk si rsa din aceste receptoare.Interesant este daca chiar extragea prin jtag .
Oricum daca cineva a extras bk si rsa la polonez sa puna o fotografie din interiorul receptorului sa vedem sunt lipituri pe interfata de jtag .Nu conteaza tipul receptorului , poate sa fie si humax.
f11
Stiu ca procesorul are capsula bga dar asta nu impiedica cu nimic scoaterea procesorului si urmarirea traseelor.
Last edited by f11; 07-09-10 at 15:45.
Intrebarea e pe bune, n-am chef de mistouri... daca stiam nu intrebam... deci e cineva care stie urmatoarea miscare?
Si raspunsul era pe bune,dar nu pot scrie public ce am vrut sa zic exact.In mare cu un editor hex si informatii din "studii" anterioare se poate.Mai criptat nu ma pot exprima.![]()
Modifica in BIOS sati mearga portul paralel pe 378
Nasol se pare ca proiectul este mort, daca cpu este blocat soft singura cale este citirea flash pe scula specializata
@f11 se pare ca citeau pe scule
DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
Multumesc RSP,si cit mai multe discutii
Totusi la 1160 rsa si bk se gasesc in ram nu in flash.
Nu vad ce rost ar avea citirea flash-ului.
Ne poate scoate din ceata cineva care a rezolvat problema cu polonezul.
f11
nu cred k a extras nimeni bk&rsa la polonez pt k e prea scump rare sanse sa gasesti pe cineva...
acum lucrez la alt proiect de aflare extragere din hss1160 fara sa te mai chinui prea mult sa dai pasta jos..se pare k trst este conectat la masa iar tms+tdi+tck sunt conectate inpreuna si traseul duce undeva pe placa unde este mult mai accesibil de lipit firele acum problema mai ramane tdo care nu are nici un traseu pe placa. din cate am observat pasta se deslipeste ff usor daca o incalzesti la peste 250 grade mai trebui sa fac niste masuratori sa ajung cunva cu un ac incins la tdo ...
am un reciver hss1160 pentru operat pe el...
nu ai cum sa ajungi la ei trebui saltati sus doi sunt pusi la plus 3,3v si trei la masa trebui neaparat trasi de pe cablaj
DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
Multumesc RSP,si cit mai multe discutii
Bun, l-ai citit, ai un file BIN... mai departe cum? Cu ce?
Daca nu sti TU,atunci noi de unde?![]()