eu am reusit sa ma conectez la hss5160 dar inca nu am nici un program sa ma conectez la el nu vrea nimeni se pare sa imi dea .def-ul de la proc si memorie
dar am gasit ceva pe la vecinii rusi care lucra din greu.
eu am reusit sa ma conectez la hss5160 dar inca nu am nici un program sa ma conectez la el nu vrea nimeni se pare sa imi dea .def-ul de la proc si memorie
dar am gasit ceva pe la vecinii rusi care lucra din greu.
@tmdmitza
Ai gasit datasheet-ul procesorului???
Cum ai conectat pe CON3 jtag-ul si ai certitudinea ca ai o conexiune corecta????
Din pacate cu jKeys nu se poate face jtag deoarece procesoarele de genul STI51xx suporta DCU3 si probabil salvarea este ejtag TYNI.
Daca ai informatiile te rog pune-le pe undeva pe net.
f11
mai repede versiunea CPLD EJTAG tiny tools acolo este dcu3 daca nu o gasesti o pot ridica eu
DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
Multumesc RSP,si cit mai multe discutii
da stiu ca suporta dcu3 am folosit urmatoarea configuratie la com3:
1---tdo
3---tdi
4---trst
7---tck
9---tms
cu aceasta configuratie se conecteaza dar gumperul acelade langa proc nu face nimic cred k e blocat proceorul cum am cititi pe un forum care spunea asta
astept parerile voastre si va stau la dispozitie cu reciverul si orice informatie
DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
Multumesc RSP,si cit mai multe discutii
Sa inteleg ca ai gasit prin incercari pinii respectivi????
f11
nu am gasit prin incercari pinii k doar nu sunt nebun iti dai seama cate combinatii sunt....eu le postez pe net din placerea de a le posta nu cum fac altii care tin doar pt ei...
si radutyu mersi pt program dar asta il am si eu dar problema e k nu imi stie cpu k nu pot sa il trec pe lpt 278 ...am scris eu in conf sa se conecteze pe 278 dar degeaba
Merci @tmdmitza!!!
Intradevar suntem o natie care tinem totul pentru noi chiar daca asta ne dezavantajeaza.
Imi fortez noroculsi te intreb daca ai cumva si pdf-ul integratului macar semnificatia pinilor.
f11
Modifica in BIOS sati mearga portul paralel pe 378
Bun, l-ai citit, ai un file BIN... mai departe cum? Cu ce?