Results 1 to 2 of 2

Thread: Pentru elrumano!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Pentru elrumano!!

Salutari din partea tuturor membrilor,vrem sa te anuntam pe aceasta cale ca suntem un forum liber unde nu se intervine in topicuri iar de sters doar in cazuri extreme,adica in general la spam,dar nu toate linkurile sunt considerate spam daca dau catre un lucru util pentru membri nostri,orcum sper ca ti-ai dat seama ca suntem foarte multi pe care ii cunosti de pe rdi,noi am ales sa putem vorbi liber despre tot ceea ce inseamna receptia prin satelit a programelor tv. si nu numai,de aceea sa hotarat creearea acestui forum unde suntem o mare familie, si unde nimeni nu ne poate interzice sa vorbim liber si deschis despre key,dth-uri etc.,deci inca o data bun venit printre noi!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Pentru elrumano!!

mai bine decat spaniolul ce as pute sa spun si totusi ar fi multe da santem un forum liber in toate sensurile normal pana la limita bunului simt,poti observa ca pe acest forum nu sant raspunsuri la misto nu sant jigneli sau trimiteri la mama natura.eu unu sant foarte bucuros ca ai venit printre noi si sper sa fi si tu aici vei fi respectat ptr ca meriti lucru asta si credema ca nu spun vb mari.bine ai venit pe acest forum si sa ne bucuram de experienta ta si tu de ajutorul nostru.eu personal iti multumesc ca ai venit la noi.ar mai fi multe de spus dar vb romanului''vorba multa saracia omului''