-
Membru de onoare
Re: Configuratie pentru o antena, 3 LNB, 3 TV
Ai nevoie de un suport pentru LNB-uri http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...8bb6b7ded5bd54 si un comutator diseq http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...778a33948fed12 plus inca 2-3 LNB-uri care nu au importanta.Problema e ca iti va merge pe un singur receptor celelalte vor ramane legate de LNB-ul de pe 1W.Satelitii ceilalti pot fi Sirius si Hotbird (aici probabil vei avea semnal slab cu antena aceea).Pentru suport (sa fie reglabil),LNB si diseqc poti cauta si la alte magazine,vezi preturile si daca sunt mai aproape.
Daca vrei sa vezi toti acesti sateliti pe toate receptoarele se complica treaba si e mult mai scump,dar nu e imposibil.
-
Member
Visitor
Eu vreau sa fac aceasta configuratie ca sa pot vedea programele de pe toti cei trei sateliti pe toate trei TVuri. Cred ca asta va fi configuratia doar ca vor fi trei diseqc-uri cu trei LNBuri quad (asta pentru ca am deja unul). Nu stiu care sunt avantajele configuratiilor cu LNBuri quattro - asta poate puteti sa imi spuneti voi.
-
-
Member
Visitor
Sa inteleg ca ai reusit sa scoti DM-urile la aer?
Nu inteleg ce vrei sa spui sau la ce te referi (sunt inca incepator in acest hobby) 
E o varianta si cu HH dar nu stiu cat de priceput sunt ca sa il pot monta. Si nici nu stiu ce sa cumpar. Inca mai reflectez. Daca fac o socoteala 2 LNB quad - 150 lei + 3 diseqc - 50 lei cred ca ata m-ar costa si un HH.
-
-
Membru de onoare
E buna si varianta aleasa de tine,doar ca trebuie sa ai grija la greutatea LNB-urilor,eventual improvizezi o intarire a bratului daca nu e antena cu trei brate.
De costat costa oricum,iar cu motor H-H e aiurea,el va fi comandat doar de un singur receptor.Ce faci in momentul in care cineva se uita pe un satelit iar tu misti antena pe altul?
-
Member
Visitor
Acum mi-am dat seama cine esti Dyngo