Results 1 to 15 of 69

Thread: Digi tv OK pe AzBox

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner Imparatul's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Digi tv OK pe AzBox

confirm digi tv merge pe azbox s 720 inklusiv titrare la digifilm 1 si 2 viasat history discovery science

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Unhappy Re: Digi tv OK pe AzBox

salut !!!
    eu nu cunosc foarte bine chestiile astea cu au pt digi tv, eu vroiam sa va intreb ce receiver imi recomandati ca sa cumpar sa vad si eu digi tv, am tot citi pe forum ca cel mai bun ar fi AzBox ca ar avea softul cel mai bun etc.., eu insa cum fac dupa ce il montez, cum il setez ca am vazut ca trebuie un anumit firmware. Daca imi poate explica cineva si mie cum se instaleaza. Va multumesc mult si sper sa primesc un raspuns.

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

asta e simplu...insa daca ai internet mai bine cumperi un dreambox sau o clona.....face ceea ce face azboxul si MULTE altele..si diferenta de bani e mica...

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

sal
    dar dreambox cam cat costa si cum fac dupa cel il cumpar si montez, ce urmeaza cum il setez si de unde descarc firmware pt el, se gaseste usor.
    mersi mult autcast

Mentioned
    0 Post(s)

uitate la sectiunea de vinzari si o sa te dumiresti in legatura cu preturile.......dupa ce vei cumpara un rec. vedem si ce e de facut

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Re: Digi tv OK pe AzBox

Quote Originally Posted by cosmin View Post
    sal
    dar dreambox cam cat costa si cum fac dupa cel il cumpar si montez, ce urmeaza cum il setez si de unde descarc firmware pt el, se gaseste usor.
    mersi mult autcast
    salut , incearca aici :http://www.digisat-systems.ro/indexs...oduse&categ=10 . bafta .

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Re: Digi tv OK pe AzBox

ok,mai intai o sa cumpar un rec sa vedem care o sa fie mai bun ca pret si calitate, ideea este ca trebuie sa il cumpar din spania, si acolo sa vad ce gasesc, apoi sa vedem daca gasim pt el firmware sau cum se cheama si daca stiu sa fac toate setarile si se poate vedea digi tv in spania.
    Va multumesc tuturor carora imi poate raspunde sau care mi-au raspuns deja, astept orice sfat.

salut tuturor!!!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai zi asa.Daca esti in Spania ia-ti Azbox,mai ales ca esti incepator.Suport pentru el este si gasesti informatii si pe site-uri spaniole.Fa putina practica cu el si mai tarziu,cand crezi ca ai prins cate ceva,treci la "greutati".

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by cosmin View Post
    ok,mai intai o sa cumpar un rec sa vedem care o sa fie mai bun ca pret si calitate, ideea este ca trebuie sa il cumpar din spania, si acolo sa vad ce gasesc, apoi sa vedem daca gasim pt el firmware sau cum se cheama si daca stiu sa fac toate setarile si se poate vedea digi tv in spania.
    Va multumesc tuturor carora imi poate raspunde sau care mi-au raspuns deja, astept orice sfat.

salut tuturor!!!
    tu decizi.......insa gindestete bine