Daca s-ar citi cu atentie forurile spaniole si portugheze acolo se specifica in ce mod face receptorul AU - trebuie obligatoriu dat reset de fabrica dupa orice softare , sau intre softari exista o versiune originala care trebuie reinstalata . Altfel receptorul nu va face AU in vecii-vecilor . Exista instructiuni si sfaturi pentru toti utilizatorii acestor receptoare .
Eu unul nu cred ca toti spaniolii fac reclama gratuita acestui receptor daca nu ar fi adevarat ceea ce face . Dar trebuie sa citesti cu atentie ceea ce se spune acolo . De exemplu , astazi a mai aparut un soft care spune clar ca AU
TPS dezactivat .
De fapt nu stiu de ce se mai omoara cu TPS-ul fiindca daca nu ma insel in maxim 1-2 luni TPS-ul va disparea de pe HB. Oricum vrem sa stim daca cineva a cumparat si a testat receptorul si ce a obtinut din teste ca de dat cu parerea ne dam toti dar nimeni nu vbine cu informatia - am testat OK sau NU .
Atat !
DIGI merge si pe IllusionSat...stire necomfirmata ,cu softul de aici: http://upload-triosat.pl/pob.php?id=433810 vectra_5.01.zip Working DigiTV!!!!, colegi maghiar de forum confirma ca merge, cineva de la noi poate confirma?
5.07.2007 new version 5.01:
-active new provider DigiTv in NagraVision2 /Thor 0.8*W/
-update keys for all providers
25.07.2007 new version 5.00:
-active MECM for Premiere /Astra 19.2*E/
-active new provider 41 02 Digital+
-active new channels TVE1,TVE2 in BISS /Hispasat 30*W/
-add new keys 01 for CSLink in Cryptoworks /Astra 3A 23.5*E/
-update others keys.....
Last edited by istvan; 26-08-07 at 14:45.
RSP-TEAM
concluzieIGI NU MERGE PE AZBOX. NU ARUNCATI BANII DEGEABA.
confirm digi tv merge pe azbox s 720 inklusiv titrare la digifilm 1 si 2 viasat history discovery science
![]()
salut !!!
eu nu cunosc foarte bine chestiile astea cu au pt digi tv, eu vroiam sa va intreb ce receiver imi recomandati ca sa cumpar sa vad si eu digi tv, am tot citi pe forum ca cel mai bun ar fi AzBox ca ar avea softul cel mai bun etc.., eu insa cum fac dupa ce il montez, cum il setez ca am vazut ca trebuie un anumit firmware. Daca imi poate explica cineva si mie cum se instaleaza. Va multumesc mult si sper sa primesc un raspuns.
asta e simplu...insa daca ai internet mai bine cumperi un dreambox sau o clona.....face ceea ce face azboxul si MULTE altele..si diferenta de bani e mica...