parere personala, eu zic ca ai nevoie de diseqc 1.2 in loc de diseqc 1.3 (USALS) pentru o montura H-H doar daca nu ai montat/reglat bine antena, nu inteleg, prin analogie, de ce ai vrea sa ai hatzuri in loc de volan la masina![]()
Dislikes: 0
parere personala, eu zic ca ai nevoie de diseqc 1.2 in loc de diseqc 1.3 (USALS) pentru o montura H-H doar daca nu ai montat/reglat bine antena, nu inteleg, prin analogie, de ce ai vrea sa ai hatzuri in loc de volan la masina![]()
dm800hd, T90 39E-28E-23E-19E-16E-13E-9E-5E-1W , 37LH4000, Logitech Z-5500 Digital
Iar ecrane verzi pe imaginea clasica eu personal nu am vazut niciodata. Cate un blocaj am mai avut, rar dar atat. E drept ca am fososit USALS, nu 1.2
Oricum e prima data cand aud de ecrane verzi pe AAF clasic ! Nu am citit pe vreun forum asa ceva.
@amorak, daca postul tau se refera la mine, eu sa sti ca sunt foarte multumit de USALS pentru montura mea H-H.
Cu toate acestea, pentru ca e vorba in primul rind de hobby, imi doresc ca si aceasta parte din Settings pe E2 sa fie functionala. Poate ca or fi unii care isi muta antena cu actuatoare si mai stiu eu ce alte unelte, care n-au fost inca invatate cu USALS, nu?
La asta ma refeream atunci cind spuneam ca atunci cind cei de la Kathrein isi vor lua inima in dinti (ce le-o fi trebuind sa isi ia in loc de inima ....) si vor face publica versiunea finala 1.07, cel mai probabil ca si imaginile E2, construite altfel decit avind acces la sursele originale, vor scapa de ecrane verzi chiar si in acele parti ale meniului de configurare. Chiar daca dezamagirea generala merge mai departe, si anume ca nu sunt in stare sa "invete" receiverul si cu diseqc 1.3, sa il vedem macar pe cel de diseqc 1.2 cum se "achita" de sarcni.![]()
nu ma refeream la tine, dar daca ai actuator ai si positioner, unde ai salvate pozitiile![]()
dm800hd, T90 39E-28E-23E-19E-16E-13E-9E-5E-1W , 37LH4000, Logitech Z-5500 Digital
pai avand/folosind cele 2 (actuator + pozitioner) , eu zic ca este cazul numai la parabolele de peste 2m , numai ai nevoie sa salvezi in receiver pozitiile satelitiilor
pozitiile satelitiilor fiind salvate in pozitioner , iar receiverul pus doar pe "lnb" , cel putin asa foloseam eu pozitionerul "strong srt digibox" cu versiuniile oficiale la inceput
acum folosesc dm-ul pt. miscarea monturi h-h si kathy pus pe "lnb" (am un lnb quad) si nu am prb. de cand folosesc aceasta config.